Foto bij #7

Sorry dat het zo lang geduurt heeft. Maar had vorige week proefwerkweek en moest daar hard voor leren.

Molly POV :
Cody het is echt gewelig, ik heb echt nog nooit in een limo gezeten en het is echt gaaf. Cody grinnikte en vroeg of ik wat te drinken wilden. Ik vroeg wat hij had, hij deed een koelkast open en daar lagen de lekkerste drankjes. Uhm, doe maar energie en hij pakte een blikje voor me. Zelf pakte hij er ook eentje. En naar welke film zullen we gaan vroeg ik, uhm, ik kijk wel even op internet.
Hij pakte zijn laptopje en keek of er leuke films draaide. Hij liet een helelijst zien en allebij onze ogen waren gericht naar de film black swan. Tegelijk moesten we lachen en waren eruit, we gingen naar black swan. Nog 5 min. rijden zei de chauffeur. Cody... is dit eigenlijk een soort van date vroeg ik. Uhm, yes. I like you en hij blooste. I like you to zei ik. Zo we zijn er riep de chauffeur hij liep naar de deur en maakte die voor ons open Cody stapte eerst uit en hielp me uit te stappen. Ik zag een grote man achter ons lopen en vroeg Cody wie dat was. Dit is Jack hij is mijn bodyguard. Hihi okay zei ik.
We liepen naar binnen en ik hoorde allemaal meisjes gillen OMG THAT'S CODY SIMPSON~! Kom we moeten door een andere gang zei hij en we liepen door een deur. Daar was eigenlijk een eigen bioscoop.
En dit is de VIP ruimte. Coewl zei ik en we gingen ergens zitten. Ik zag ook nog Selena Gomez zitten met Demi Lavato. Woow dus hier zitten famous peopels? Yes zei Cody. De film begon en ik kroop tegen Cody aan. Hij deed zijn arm om me heen en ik giegelde.
Na een half uurtje keken we elkaar aan en gaf hij me een zoen, hij zei : Molly ik ken je nog niet lang, maar al de eerste keer dat ik je zag was ik verkocht 1-4-3. Ik blooste en zei dat het bij mij ook zo was, niet omdat hij een ster is maar om hoe hij is. Toen de film afgelopen was vroeg hij of ik iets met hem wilden eten. Ik vond het goed en we gingen naar de MAC. Daar waren we een nog een uur gebleven eigenlijk meer om elkaar voor te stellen. Het was echt een super dag. En ik denk dat ik echt van hem hou.

Reageer (2)

  • OhMyGowd

    Heej Schatje ik maak wel even wat reclame voor je in mijn andere verhaal!! LobiJoe

    xxx Je schrijfsstijl is echt awesome!!

    1 decennium geleden
  • Crissy24

    awww wat lieff!
    snelll verder anders ga ik janken hihii (baby)
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen