Foto bij [15] Monster of Loch Ness

met een glimlach op mijn gezicht draaide ik me om. 'wat zie je er toch weer prachtig uit' riep Draco en een glimlach op zijn gezicht.
'vindt je het leuk? ik noem het 'monster van loch ness stijl' en ik draaide rondjes om mezelf. het groene slijm viel van me af en Draco sprong achteruit! 'hoe heb je dat voor elkaar gekregen? '
'niet opletten bij toverdranken' zei ik alsof het iets was om heel trots op te zijn was, en glimlacht. 'aha, slim' zei hij en ging weer naast me staan. 'en wat doe jij hier dan? ' vroeg hij. 'dat kots spul van mijn hoofd af krijgen, wat denk jij dan?' zei ik en plakte een pluk haar van mijn hoofd. ' ik wil echt gaan douchen nu' zei ik en liet het weer los. spetter vlogen weer de lucht in.
'maar wat doe jij hier? 'vroeg ik, in de tussen tijd liepen we, ik wist niet precies waar naartoe, en hij volgens mij ook niet. 'een beetje spijbelen' zei hij en glimlachte.
'aha' zei ik en we liepen weer rond. ik zag de meisjes toilet en liep naar binnen. 'pardon' hoorde ik achter me. 'waar dacht jij heen te gaan? 'vroeg hij. 'nou de toilet om niet de hele dag als het monster van loch ness rond te lopen. kijk dan' riep ik en pakte weer een pluk van mijn haar. 'ja, lekker dan. wat verwacht je dat ik ga doen hier in mijn eentje? ' riep hij. 'dan ga je toch mee' zei ik lachend.
'als jij denkt dat ik de meisjes toilet in ga ben je niet helemaal goed in je hoofd' zei hij lachend. ik draaide me om en huppelde de de toilet in. 'ik ben niet goed in mijn hoofd' riep ik lachend en draaide de kraan om. het water stroomde. en voor eventjes hoorde ik niks behalve het stromende water. als hij weg was gegaan dan was dat niet echt aardig.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen