Foto bij Rachels Story # 29

Het verhaal begint stillaan op zijn einde te lopen en ik vind persoonlijk dat redelijk saai begint te worden. Sorry daarvoor.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Dreamcatcher

    Sorry sorry sorry! Het spijt me echt zo erg dat het zo lang heeft geduurt, dat was serieus de bedoeling niet. Maar in de week zit ik echt heel weinig online, dusja, dan is het al snel een week later en kan je niet verder. Oh my god, ik weet totaal niet meer wie Collin is 0.O Nein, nu heb ik dus last van zwarte gaten, dat wil ik niet. Quil is echt wel grappig. En Paul en Rachel zijn zo cute, hoewel Paul echt niet zo jaloers hoort te zijn. Ik bedoel, hij heeft wel gelijk met die eerste liefde enzo, maar ze zijn toch gewoon vrienden. Ha, hij is wel een lieverd, met z'n ontbijtje en dat dragen naar huis enzo.
    Nu ga ik snel het volgende hoofdstuk lezen.
    BTW: ruggengraad? Sorry, maar die gaf me even een lachbui.

    1 decennium geleden
  • Rembrandt

    Ja,met Seth!
    Hahaha,ik heb je verhall net afgelezen. Echt heel mooi :')
    Verder <3

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Aah, wat is Paul toch lief voor Rachel. Maar hij moet niet zo jaloersig doen naar Embry, bah. Wat maakt het nou uit dat Rachel nog gevoelens voor hem heeft. Hij heeft haar, niet Embry. Wat een zeur x'D
    En ik vind Rachel echt lief. Hoe ze gewoon in slaap valt bij de anderen en dat het haar helemaal niets uitmaakt. Zo hoort het ook. En dat Paul haar dan naar de auto draagt, hoort ook zo^^
    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen