Foto bij Rachels Story # 30

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Unusual

    Wat een ongelooflijk lief stukje. Ik had het echt ongelooflijk koud. En nu weer, maar onder het lezen had ik het niet koud. Dat is echt super goed. Je wordt het stuk ingezogen en je komt er maar moeilijk los van. Zo super knap.
    En oke, ik moet toegeven, Paul is misschien toch wel lief voor Rachel. Maar ik vind Embry nog altijd beter. Ook al gun ik het Paul ook wel. Nu is het wachten op een heel roedel aan kinderen van die twee^^
    Ik ga het verhaal wel missen. Maar er komt vast iets nieuws voor in de plaats wat ik net zo geweldig ga vinden. Daar ben ik zeker van. En anders dan zorg ik er wel voor:Y)

    <3

    1 decennium geleden
  • Dreamcatcher

    Ik snap heel goed dat je dat niet leuk vind. Ik vind het zelf ook nooit leuk als ik een verhaal moet eindigen. Maar hey, zoals je daarnet al zei: je kan nog een nieuwe maken hé!
    No offense, maar eh, Billy kan toch niet zelf naar het altaar gaan? Iemand moet h'm toch duwen (want vaders houden toch altijd de hand van hun dochter vast ofzo?)? Nu ja, ze zullen wel gewoon naast elkaar lopen/rollen (god, dat klinkt om een of andere reden gemeen). Ik vind die hele trouwerij wel heel erg lief, en de jurk is zo mooi! Jacob is echt grappig, tjah, een typische broer hé. Ik wist niet dat er zo veel tijd tussen is gekomen, in je verhaal. Ik had gedacht een jaar of twee, drie krijg ik plots zes jaar naar m'n kop geslingerd. Of heb ik het verkeerd begrepen? Whatever, die laatste zinnen deden me smelten. Wat zijn ze toch cute en schattig.
    Eigelijk heb jij echt wel een compleet nieuwe betekenis gegeven aan die hele wolfpack, voor mij toch. Eerst vond ik ze niet echt interessant (tjah, zo was het nu eenmaal) en door jou vind ik ze veel leuker. You made me like them all. Dus ook complimentjes voor jou! Het is jammer dat het nu gedaan is (epiloog niet meegerekend) maar ik heb echt heel erg veel van dit verhaal genoten. So thank you for writing it, want het is echt geweldig goed =)

    1 decennium geleden
  • Rembrandt

    Het is ook niet leuk :'C
    Yay,ze zijn eindelijk getrouwd ^^
    Verder <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen