Foto bij 5|Diagon Alley

Diagon Alley = Wegisweg.

wow 15 abo's o.0
Dankee <3

De volgende dag was iedereen al best vroeg op. Fred en George waren al weg omdat ze hun winkel moesten openen, Remus was na het eten al vertrokken.
''Waar ben jij mee bezig?''Vroeg Hermione aan Fay die op de bank zat met een veer en een stuk perkament. ''Ik maak een lijst van wat ik allemaal moet halen''Zei Fay, ''Voor het geval ik wat vergeet''. Hermione schudde lachend haar hoofd en liep weer door. Na ongeveer een half uur was iedereen klaar om te gaan. Het reizen ging zoals gewoonlijk via de open haard.
''Iedereen moet bij elkaar blijven, want in deze tijden is het best gevaarlijk om op de Diagon Alley te zijn''Legde Molly Weasly uit.
Vervolgens vertrokken ze via de open haarden naar de Diagon Alley.
Fay was zo blij toen ze er waren, reizen via brandstof was niet echt haar favo bezigheid. ''Kunnen we niet splitsen in twee groepen?''Stelde Ron voor toen ze op straat stonden. ''We moeten bij elkaar blijven''Zei Molly vastbesloten. ''Als je splitst kan dat ook''Zei Fay glimlachend. Molly dacht even na, ''Goed dan,''Zei Molly uiteindelijk. Fay, Hermione, Harry en Ron gingen naar een zaak voor gewaden terwijl Ginny en Molly perkament gingen halen. ''Het is hier niet bepaald druk''Merkte Hermione op.
''Vind je het gek, nu iedereen weet dat Jeweetwel terug is gaan niet veel mensen meer naar buiten''Zei Ron. ''En als ze honger hebben en het eten is op?''Zei Fay terwijl ze de hoek om gingen en de gewaden zaak al in de verte te zien was. ''Dan eten ze toch gewoon zichzelf op of sommeren ze het''Zei Ron simpel. ''Dat noemen dreuzels, kannibalisme''Zei Hermione, ''En dat is slecht''. ''Je hoeft mij echt niet te vertellen wat goed en slecht is''Zei Ron spottend.


Narcissa en Draco Malfoy stonden in Madame Mallekin, Gewaden voor Alle Gelegenheden. Draco stond voor de spiegel in een gifgroen gewaad waarvan de sluiting was bezet met groene edelstenen. ''Hij staat je enig''Zei Narcissa lieflijk tegen haar enige zoon wiens vader nu in Azkaban zat.
''Moeder ik kan heus wel mijn eigen gewaden uitkiezen''Zei Draco toonloos, ''U had niet mee gehoeven''. Narcissa's gezicht verstarde even, ''Het is niet veilig op straat Draco''Zei Narcissa. ''Uw moeder heeft gelijk, het zijn gevaarlijke tijden''Zei Madame Mallekin die de rechter mouw van Draco's gewaad goed trok. ''Ik ben geen klein kind meer''Zei Draco geïrriteerd, hij was verdomme zestien. Er klonk gerinkel bij de bel van de deur dat was het teken dat er iemand binnen was gekomen.
''Het lijkt me echt geweldig om die winkel van Fred en George zien''Zei een stem heldere meisjes stem, Draco zag al wie er binnen waren gekomen in de spiegel. ''Moeder, pas maar op je kunt nu wel ruiken dat er modderbloedjes zijn binnengekomen''Zei Draco vals. Fay die net zo enthousiast over de zaak van Fred en George begon was meteen stil gevallen, ''Ik tolereer die taal niet in mijn winkel''Zei Madame Mallekin. Draco negeerde haar echter en draaide zich om. ''Blijkbaar kun je eindelijk een normaal gewaad betalen Weasly''Vervolgde hij.
Ron was nu al aangelopen van woedde. ''Kun je niet eens meer met iets beters komen Malfoy''Zei Harry geïrriteerd. ''Hou toch je mond Potter''Zei Draco, ''Jij kan blijkbaar geen betere vrienden krijgen dan dit uitschot''. Zijn blik ging van Ron naar Hermione en bleef hangen op Fay die hem uitdrukkingsloos naar hem keek. Harry richtte razend snel zijn toverstok op Draco die het zelfde deed. ''Geen duellen in mijn zaak!''Riep Madame Mallekin ookal negeerde iedereen haar.
''Je bent gewoon net zo slecht als je vader''Zei Harry, dit maakte Draco zo boos dat hij de vloek van totale verstijving uitsprak die Harry net miste. ''Je hoeft je niet te bewijzen tegenover dit soort volk''Zei Narcissa kill. ''Alsof jullie zulk goed volk zijn, geweldig volk ben je als je man mensen heeft vermoord in opdracht''Zei Harry woedend.
Narcissa's blik veranderde even alsof ze in tranen wilde uitbarsten zag Fay. Draco merkte het blijkbaar ook want hij trok zijn gewaad over zijn hoofd uit en smeet hem op de grond. ''Ik hoef hier niks meer nu ik weet dat hier zulk uitschot komt''Zei hij, gevolgd door Narcissa liep hij de winkel uit. Hij richtte zijn laatste blik echter niet op Harry maar op Fay.

Reageer (4)

  • KidouYuuto

    11 jarige fred zit te schelde op malfroy en ik heb hem net gezoent (IM ZO HAPY

    1 decennium geleden
  • Delic

    Yeay!!
    Snel verddaaaah! x3

    1 decennium geleden
  • Smesty

    Jaaa!!!
    Snel verder!!
    Xx

    1 decennium geleden
  • Pam

    Draco heeft een crush op Fay?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen