Foto bij [ 078 ]

Oooooo nee! Arme Rose en Draco! * hou je kop je hebt het zelf geschreven * Maar euhm hierna nog maar twee te gaan ;O!!!! Zorg dat ik ze met liefde plaats door reacties achter te laten xxx

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (14)

  • SuperLotte

    Ik kan bellatrix niet haten, ze is te cool..

    1 decennium geleden
  • interested

    ieeeeeeeeeeh ik heb zo'n hekel aan bellatrix urgh. Als ik nu een jaar of 9 was weet ik zeker dat ik nachtmerries van haar zou hebben bah.. maarja, aangezien dit de 1/2na laatste is besluit ik maar een superlange reactie te plaatsen aangezien het al een tijd geleden is en ik er straks mischien niet meer aan toe kom. Aller eerst vind ik het zoals gewoonlijk fantastisch geschreven, eigenlijk is die boodschap allang duidelijk maar ik dacht, laat ik het eens eventjes aan je duidelijk maken. Sowieso vind ik het niet kunnen dat jij maar 40 kudo's hebt en dat op heteinde van dit mega spannende verhaal. Dus ik ga ervoor zorgen dat jij op het laatste deel op nmr 1 staat. Hoe? idk maar het gaat lukken. En als het mislukt kun je altijd nog chantage gaan gebruiken. Gewoon zeggen dat je alleen post als je op nummer een staat hahaha, dan lukt het je gemakkelijk met je 200+ abo's. Maar aangezien ik dit geniale plan heb bedacht vind ik dat ik het stukje al wel mag lezen? (A). Eigenlijk zou ik nu voor NT (natuur en techniek) moeten leren maar het is echt zo simpel. Ik las het door en ik dacht: dit weet ik al, dit ook, dit ook. Ik voel me echt nerd nu. Ik had gewoon een 9,2 voor GS (geschiedenis) (nerd). Maar me papa vraagt of ik aardappelen wil schillen maar ik zei dat ik het over 10 min deed want dan kan ik deze uberlange reactie nog even af maken. Ik vind het echt jammer als het verhaal eindigt want ik weet nog dat ik de eerste paar hoofdstukken las en ik vond het echt héél goed. Echt super mooi geschreven, zo gedetaileerd. Maar ondertussen ben ik er aangewent en lees ik smorgens binnen 5 minuten 2 hoofdstukken ofzo. Dus eigenlijk lees ik het gewoon heel snel. Dus mischien ben ik van plan het nog eens te lezen. Al hoewel dan wel de spanning er van af is ect. Maar ik ben gewoon snel nieuwschierig. Elke ochtend ging ik snel alles doen zodat ik nog 5 minuten overhielt. Soms kwam ik zelf te laat bij het afspreek punt. Maarja het is gewoon een super verhaal. Elke draco lover zou het moeten lezen (ik denk dat de helft van de draco lovers op quizlet dit sowieso al wel leest met je 200 abo's). En het is ook fijn dat je zoveel post. Dus eigenlijk komt het erop neer dat je gewoon een supergoede schrijfster bent! Naja ik hoop dat dit mn langste is en anders heb je nog iets van me tegoed! hou me er maar aan. Dan krijg je een nog langere op het laatste hoofdstuk. xox, en snel verder!

    1 decennium geleden
  • CCK

    Omg
    No. NO YOU DIDN'T !
    Waarom stop je altijd als het zo spannend is?!
    SNEL VERDERRR

    1 decennium geleden
  • NoDeatheater

    Spannend..

    1 decennium geleden
  • ilovenobody

    Spannend!!!
    Verder!!!(H)(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen