Foto bij 6|Weasleys' Wizard Wheezes

Enjoy =D

''Malfoy mag van mij doodvallen''Zei Ron droog, toen ze hun gewaden hadden gekocht en op weg waren naar de shop van Fred en George. ''Ron!''Riep Hermione geschrokken, maar ze kon het niet laten om even te grinniken.
Fay schoot spontaan in de lach samen met Harry, ''Wat is er zo grappig''Zei Ron met een flauwe grijns. ''Niks,niks''Zei Harry grinnikend, maar de droge manier waarop Ron het zei was gewoon hilarisch. Ron haalde zijn schouders op en ze liepen verder. De shop van Fred en George was net een zon in de nacht. De felle kleuren spatte er vanaf en hij viel ontzettend op in de grauwe en bijna verlaten straat. ''Dit fleurt de buurt wel een beetje op''Zei Hermione terwijl ze naar de robot man keek met de hoge hoed.
Uiteindelijk liepen ze naar binnen, er waren ontzettend veel leerlingen van Zweinstein in de shop. Neville Longbottom die hun als eerste opmerkte liep naar hun toe, ''Hee Jongens''Zei Neville vrolijk. ''Hai Neville ''Zei Fay, Harry en Hermione begroette Neville ook, maar Ron was alang weggelopen om wat spullen te bekijken. ''Kijk ik heb een nieuwe geheugensteen''Zei Neville en lied de rode steen zien. ''Hij kleurt toch rood als je iets bent vergeten?''Zei Harry terwijl hij de steen bekeek.
''Ja''Zei Neville , hij keek naar de steen en zag toen pas dat hij rood was. ''Shit, ik ben vergeten wat ik ben vergeten''. ''Ze konden beter een steen maken die je ook zegt wat je bent vergeten''Zei Fay grinnikend.
''Dat is een goed idee''Zei een vertrouwde stem, Fay wendde haar blik af van Marcel en zag dat Fred en George bij hun kwamen staan.
''Heb je dat opgeschreven?''Vroeg George aan Fred, ''Ik ben niet het opschrijfhulpje''Zei Fred. ''Misschien moeten jullie die aanschaffen''Stelde Fay voor, ''Een stuk makkelijker''.
''Fay heeft gelijk, noteer dat Fred''Zei George, Fred keek hem droog aan
''Just Joking''Zei George grijnzend bij het zien van de blik van zijn broer. ''Maar in iedergeval, Harry wil je even mee komen?''Zei Fred, ''Okee''Zei Harry en liep mee met Fred en George.
''Laten we wat rondkijken''Zei Hermelien, Fay knikte en liep Hermione achter na. ''Kijk liefdesdrank''Zei Hermione bijna opgewonden en trok Fay mee. Fay lied zich gewoon meetrekken door Hermione .
''Ga je het soms op Ron uittesten?''Zei Fay grinnikend, ze had alang door dat Hermione verliefd was op Ron. ''Natuurlijk niet''Zei Hermione zogenaamd vastbeslote maar ze bloosde toch een beetje.
''Tuurlijk''Zei Fay grijnzend, ''En daarom bloos je of stroomt er gewoon teveel bloed door je wangen?''. Hermione keek beschamend weg terwijl Fay grinnikte. Hermione was gewoon erg voorspelbaar.

Reageer (2)

  • Delic

    Ik wou dat er ook een winkel van hun was in rl (huil)
    SNel verder!! :3

    1 decennium geleden
  • Smesty

    aaaah XD
    Echt.grappig!!
    Snel verder!!
    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen