Foto bij * OO3 *   If they can put one man on the moon why can't they put them all there

If they can put one man on the moon why can't they put them all there?
~ Chocolate Waters

Na nog even wat gekletst te hebben met Stacey kwamen we erachter dat het toch echter wel tijd was om terug naar binnen te gaan aangezien we best wel lang weg waren. ‘Hehe, zijn jullie daar ein-de-lijk. Werd tijd!’ begon Zack al gelijk. ‘Wees blij dat we wat hebben meegenomen, vreetzak.’ zei Stacey. We begonnen met zijn allen te lachen aangezien Zack alles behalve een vreetzak is. ‘Let’s start the movie!’ zeiden Stacey en ik in koor wat bij de jongens een lachsalvo veroorzaakte.

Stacey zat met Zack op 1 bank en Liam en 1 zaten samen op een bankje. Toen de film begon, zat Stacey al gelijk bijna bij Zack op schoot. Ik weet dat ze niet van dit soort filmpjes houdt net als ik. Het is een gewoonte dan Zack en Stacey zo zaten aangezien ze een hele hechte band hebben. Er kwam een eng stukje waarbij Stacey het niet kon laten en weg kroop in de hoek van de bank. Ik zou net als Stacey graag tegen een jongen aan liggen, alleen heb ik daar het lef niet voor. Liam zag dat ik bang was en bood aan dat ik bij heb kon gaan liggen. Iets wat mij wel verbaasde aangezien hij een tijd lang deed alsof ik lucht was en heel minachtend deed tegenover mij. Na een tijdje getwijfeld te hebben nam ik zijn aanbod toch maar aan en kwam tegen hem aanliggen. Wat mij nog meer verbaasde dan zijn aanbod was dat hij gelijk beschermend zijn armen om mij heen legden.

Tijdens de rest van de film kon ik niets anders doen dan piekeren over wat zijn plotselinge wisseling van gedrag zou kunnen zijn. Ik was zo in gedachte verzonken dat ik niet eens doorhad dat de film afgelopen was en dat Liam zijn arm had verplaats naar mijn onderrug., totdat Liam zachtjes in mijn oor fluisterde dat de film afgelopen was en of ik niet in slaap was gevallen. Beetje bij beetje begin ik steeds minder van deze jongen te begrijpen. ‘Zullen we een andere film kijken?’ vroeg Zack. Iedereen stemde ermee in. Dit keer werd het Scary Movie. Ook werd er nog wat extra eten gehaald, maar dit keer door de jongens.

Toen de jongens weg waren begon er gelijk een ondervraging van Stacey. Het was te mooi om waard te zijn, dat ze niks door zou hebben. ‘Wat zijn jullie een lief stelletje. Hij is zo lief voor jou. Ik snap niet dat jij zijn karakter verrot vind hoor, terwijl hij zo lief voor je is. En …’ ‘Stace, dat zijn te veel vragen in een keer. Maar goed ik snap hem ook niet hoor. Ik bedoel, eerst ga je me negeren en minachtend tegen mij doen en het andere moment is hij lief. Iets te lief als je het mij vraagt. Op dit moment is hij gewoon mierenzoet.’ ‘Maar geef toe, je vond het niet erg dat hij zijn armen zo laag had bij jou he?’ ‘Laat ik het zo zeggen: ik had niet eens door dat zijn armen daar lagen. Ik zat gewoon de hele tijd te piekeren waarom hij ineens zo lief deed. En kijk niet zo, want het zal nooit wat worden tussen ons 2. Hij vindt mijn buitenkant niet mooi en ik zijn binnenkant niet. Ik hoef namelijk geen jongen die mood-swings heeft.’ ‘Ik voel gewoon liefde daar opbloeien!’ zei Stacey mij met een smile van hier tot Tokio.

‘Zo dames, hier is al het eten en drinken. Laat de film maar beginnen!’ zei Zack. Om een één of andere reden ging Liam dit keer naast Stacey zitten en moest Zack wel naast mij zitten. Iedereen keek hem raar aan, maar of hij had het niet door, of hij negeerde de vragende blikken. Hij was weer lekker bezig met mij te negeren. Ik begin me langzaam aan af te vragen wat er net in de keuken is gebeurd. Maar er is één ding dat ik zeker weet, en dat is dat ik nooit hoogte zal krijgen van die jongen.

_________________
Zouden jullie een
reactie willen
achterlaten.
Dan weet ik of ik
door moet gaan.
ps. Vergeet geen
abo te nemen!
(K)
_________________

Reageer (3)

  • Mein

    oeeh die jongen is zoo leuk!!
    en jouw verhaal helemaal jammie!(flower)

    1 decennium geleden
  • LikeAwesome

    ik vind hem leuk : )

    1 decennium geleden
  • SimoneV

    super tof!!

    ga snel verder!! ik ben benieuw hoe het verder gaat!!

    oh en ik heb een aboo hoor ;) :D

    snel verder! (K)

    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen