Foto bij chapter 45: preparations for the big fight

Ik weigerde en werd opgesloten. Ze hebben me gemarteld en om de een of andere reden kon ik ontsnappen en ben bij jullie terrecht gekomen..." Gwens vriendje zijn gsm rinkelt en hij neemtop. "Wat! dat meen je niet... ok ik zal het zeggen." de man legt af en kijkt ons met grote ogen aan. "De volturi komt volgende week om te vechten."...

Gwen pov
"Met hoeveel komen ze?" Ik schud Alice bijna door elkaar omdat ik gewoon te zenuwachtig ben."Volgens mij komen ze met een stuk of duizend."zegt Alice van achter Jaspers rug, die voor haar was gaan staan toe hij mijn stemming voelde, en ik kreun gefrustreerd. "We zijn met te weinig om het tegen ze te kunnen opnemen." Alice hapt geschrokken naar adem als Simon binnenkomt. (Of probeert binnen te komen, want omdat hij geen zin heeft om zijn vleugels dicht te klappen blijven die altijd haken aan de deurpost) Als het hem gelukt is om binnen te komenmoet hij uitkijken dat hij ook niets omstoot met die reusachtige vleugel van hem. "Alice, Jasper, Dit is mijn broer Simon. Simon, dit zijn Alice en Jasper." Simon, die gemerkt heeft dat hij met zijn vleugels veel te veel dingen omstoot( in zijn rechterhand houdt hij een vaas en in zijn linkerhand een beeld vast), klapt ze met tegenzin toe en schud Jasper en Alice de hand. "Met hoeveel zijn jullie?" vraagt Alice en ik denk na. Ik,Embry,Simon,Evalyne,Vanessa,Jay,Seppe,Sophie?Jonas,Devon,Jays broers en zussen en de wolvenroedel "Met 22 geloof ik." "Kunnen jullie naar buitenkomen voor de gevechtstrategieën?" Carlisle kijkt ons vanaf de deuropening verontschuldigend aan.

"Dus jullie zijn met 22? Wij zijn, samen met onze vrienden, in totaal met 34 en als je dat samen optelt..." Edward valt stil en er verschijnd een frons in zijn voorhoofd. "... Is dat samen 56." maakt Vanessa zijn zin geïrriteerd af. "Ik kan misschien nog een paar engelen optrommelen." zegt Simon "Wij kunnen Gabriëlle,Lizzy en Rayn (zie: I'm a vampire an d my best friend is a werewolf) wel vragen." meldt Jonas "en die nemen ook weleen paar mensen mee." voegt Seppe eraan toe. " Dan belik Scott wel (zie:Live as the angelof death)en dan kunnen die Robby,Arne en Evelyn(zie: Ventropic op het account van norifloor) meenemen die op hun beurt nog een paar heksen meenemen. zegt Devon en Vanessa kijkt hem raar aan. Carlisle knikt goedkeurend. "Alice!" Renesmee slaakt een kreetje en staart dan naar Alice, die met glazige ogen voor zich uitstaart. Na een paar seconden worden haar ogen wat minder glazig en Edward hapt geschrokken naar adem. "De volturi komen met minder dan ze eerst wilden doen." zegt Alice en iedereen staart haar met stomheid geslagen aan. "Dat is toch goed nieuws?" vraagt Emmet, maar Edward schud zijn hoofd. "Ze komen deze week nog."


Voor laatste hoofdstuk!!!! Maar er staat nog een verrassing te wachten xD Alle titels van story's die er in staan staan op mijn account, behalve die van norifloor (mijn zus)

WIE MEE WILT DOEN MET DE STRIJD LAAT MAAR IETS WETEN DAN ZOU IK GRAAG NAAM SOORT HOE JE ERUIT ZIET EN LEEFTIJD HEBBEN!!!
mag ook verzonnen zijn xD

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen