De eerste opdracht van Hanoena!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Gubleraholic

    Ik had wel een titel hoor. Het heette: Help the children

    1 decennium geleden
  • thinkingoutloud

    Mijn persoonlijke beoordeling

    Ten eerste valt het me op dat je songtekst geen titel heeft, dat is wel jammer. Tentweede valt me de vierde zin gelijk op. De grammatica is niet goed geschreven. Het hoort inderdaad te zijn van SjuulMusic schreef: 'I'm not like that child, who fights.' of zo: 'I'm not like the children, who are fighting. Ik vind dat je goed benadrukt dat je WarChild moet supporten. Ik vind dat het refrein heel vaak word herhaald en je hebt dan maar nog twee coupletten. Dat vind ik wel jammer. Volgende keer mag het wel ietsjes langer zijn. Verder heb je het heel goed gedaan!

    1 decennium geleden
  • Adaph

    Mijn persoonlijke beoordeling
    Ten eerste zie ik dat het grammaticaal nog niet helemaal in orde is. Je zegt: "I'm not like the children who figths." Het moet zijn: "I'm not like the children, who are figting." of "Im not like that child, who fights." Dat is voor mij toch een minpuntje, probeer daar op letten. Laat desnoods iemand anders, voordat je het inlevert, er even naar kijken.
    Ik vind dat je veel benadrukt dat je Warchild moet supporten en dat vind ik goed. De tekst komt niet zo goed heel goed over, helaas. Ik vind ook dat het refrein te veel benadrukt wordt, waardoor de coupletten wegvallen die ook een verhaal vertellen. Probeer op mijn punten te letten en ik hoop dat je er wat meedoet. Voor de eerste keer, heb je het heel goed gedaan en je mag trots zijn op jezelf!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen