De eerste opdracht van Confringo

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Gemeinsam

    @Chewgum & SjuulMusic
    De titel heeft zichzelf denk ik niet gecopieerd, hij is Just A Child

    1 decennium geleden
  • thinkingoutloud

    Mijn persoonlijke beoordeling:

    Ten eerste valt het me op dat je songtekst geen titel heeft, dat is wel jammer. Volgende keer kun je er misschien wel een titel bij bedenken. Ik vind je songtekst heel erg mooi geschreven! Het vertelt een mooi verhaal dat mij heel erg aanspreekt wat er in die periode is gebeurt. Ik vind het wel jammer dat de woorden niet echt rijmen. Ik vind dat je goede Engelse woorden gebruikt voor in je songtekst. Ik vind het heel knap geschreven en voor de eerste keer heb je het echt súpergoed gedaan, mijn complimenten ervoor!

    1 decennium geleden
  • Adaph

    Mijn persoonlijke beoordeling
    Bam! Het eerste couplet komt gelijk goed en hard aan bij mij. Ik begin er al over na te denken hoe dat zal zijn en dat is precies wat ik bedoelde met de opdracht. Vanaf het eerste couplet weet je me al te boeien en dat is nog niet gelukt... Ik vind je songtekst zeer uniek omdat er echt een verhaallijn in zit. Met deze songtekst vertel je echt een verhaal en dat vind ik prachtig om te lezen. Je hebt een mooie woordkeuze gebruikt. Vooral het laatste couplet greep mee aan en daar houd ik van. Ik ben echt superblij met deze inzending, heb geen kritiek. Héél erg goed gedaan, houd dit niveau vast!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen