De eerste opdracht van CRACKSICLE!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • thinkingoutloud

    Mijn persoonlijke beoordeling:

    Ten eerst zie ik een spellingsfout in deze zin 'Will they ever mary and have kids?' Het dikgedrukte woord mary is verkeerd geschreven. Het hoort marry te zijn. Maar ik denk dat misschien een typfoutje is. Controleer altijd je songtekst op fouten enz. nadat je hem geschreven hebt. Je kunt eventueel nog dingetjes aanpassen. Ik vind dat je een goede songtekst hebt geschreven en ik vind het ook goed dat sommige zinnen op elkaar rijmen. Succes!

    1 decennium geleden
  • CRACKSICLE

    Thanxx voor de beoordeling, ik kan inderdaad wel beter, maar het ligt ook aan het onderwerp. Ik heb er enkel een boek over gelezen (van Dirk Bracke) en een film van gezien (Wit Licht).

    1 decennium geleden
  • Adaph

    Mijn persoonlijke beoordeling
    Ook bij jou komt je woordkeuze en je zinnen heel sterk over en het vertelt daardoor echt een verhaal. Je hebt het onderwerp heel goed gebruikt, maar het is niet echt uniek. De meeste andere kandidaten kozen ook voor deze uitweg, zonder dat ze het van elkaar wisten. Je hebt een goede songtekst geschreven, maar volgende keer wil ik je adviseren om je grenzen op te zoeken. Maak het moeilijker en uitdagender voor jezelf, want ik denk dat je nóg beter kunt! Succes!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen