Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Elevens_Eggos

    Snel verder?

    1 decennium geleden
  • Guenybear

    Eindelijk! Echt leuk! Je moet echt verder! Ik moet ook echt aankleden en dat doe ik ook niet maar dat betekend dus niet voor jou dat je niet verder mag schrijven.. snapje.. i know ik ben nog aal een beetje arrogant.. Lalala ik heb gister leuke cd's gekocht! JustinBieber(aa') My worlds and Michael Jackson The dutch collection (aa') Haha sorry maar ik moest het gewoon even laten weten aand e buitenwereld.. Zit namelijk nog steeds thuis in me bed... Maja het is ook nog maar 6:37 maar ik moet natuurlijk wel zo opschieten.. maja als ik te laat kom omdat ik dit getypt het voor jou heb ik nog een excuusjee(aa') Dus dan moet je wel verder.. (aa') I know ik heb ook eigendunk.. maja... That's me, So what?? Hahah naja je moet dus maar ver sneller.. anders pak ik mijn Awesome Tiara en mijn deo en kom ik naar je toen... Haha...(6) Maar ik heb gister echt een Tiara gekocht hoor.. Een echte met mooie diamantjes.. en oowwwhh zo mooi!
    Lowllzz..
    Loves,
    Guenevere.

    1 decennium geleden
  • MysticFool

    nice snel verder
    x

    1 decennium geleden
  • Histoire

    Saai? Wis dat bericht maar snel uit mijn gastenboek.;)
    Niets saais aan. Echt waar ik ben bloedserieus. Dit hoofdstuk was net geweldig.
    :Y)
    Omdat ik iets over haar moeder te weten gekomen ben en daar was ik al het hele verhaal super nieuwsgierig naar. Haar moeder leek me echt wel lief dat ze zo Sneep normaal behandelde en niet zo bevooroordeeld was als al die andere. Vind haar echt geweldig :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen