Foto bij chapter 30:Going on

Het ei is niet zo heel mooi(eigenlijk is hij gewoon lelijk):$
Maar kunnen jullie raden wat erin zit?Ik ben benieuwt of iemand hem goed heeft.

Yassup en Treyson liepen door het dich beboomde bos.Ze waren net van de boot af.Treyson was blij want het verband mocht eindelijk van zijn bortkas af.(van de quick attack) In dit bos waren altijd veel insect pokemon.Yassup en Treyson besteede er niet zoveel aandacht aan.Ze liepen en rende door het bos.Ze wilde beide zo snel mogenlijk in de volgende stad zijn want daar was hun volgende gym gevecht.Treyson had Treecko uit zijn pokebal.Treecko sprong van boom naar boom.
'Aaaaarg!' Gilde een stem door het bos.Yassup en Treyson keken elkaar aan en rende naar het geluid toe.Treyson had het als eerst gevonden.
Een meisje met blauw haar lag op de grond.Treyson rende naar haar toe.
'Gaat het wel?' Vroeg hij bezorgt.Het meisje knikte en stond weer op.
'Makuba doe water gun!' Riep ze.De vermoeide mudkip deed zijn water gun op de Dustox.Treyson zag nu wat er aan de hand was.Een team rocket lid,duidelijk van hoge rang, vocht met een Crobat en een Dustox tegen het meisje en haar Mudkip.
'Hé!Twee tegen één is oneerlijk.' Riep Treyson naar het team rocket lid.
'Dustox doe wing attack en maak het af!' Riep het team rocket lid.Net voordat Dustox Mudkip raakte sprong Treecko op Dustox rug.Hij viel op de grond. 'Goed gedaan Treecko,doe je koggelzaad.' Zei Treyson.
De aanval raakte Dustox hard en hij kon niet meer vechten.
'Dustox kom terug.Crobat doe poison sting!' Riep het team rocket lid.
'Nog een keer kogelzaad.' De aanvallen botste tegen elkaar.
'Mudkip doe bite!' Zei het meisje.Mudkip sprong over Treecko en beet Crobat hard.Crobat viel nu ook op de grond.
'Verdomme,al mijn zes pokemon!' Riep het team rocket lid.
'Maar je zal ons niet meer lastig vallen.We kunnen veel meer dan jij.Nog één keer en we nemen je gevangen en..'Hij kon zijn zin niet afmaken.Het meisje was tijdens zijn preek naar hem toegelopen.
'Wat denk je dat je in je eentje kan doen?' Spotte de man.Het meisje haalde uit en sloeg de man in zijn gezicht.Hij struikelde en viel naar achter.Hij spuugde wat bloed uit.Het meisje ging bovenop hem zitten.
'Nu heb je niets meer te zeggen,hé?' Zei ze en sloeg hem weer.Ze gin gdoor met slaan zonder omhouden.Treyson en Yassup keken geschokt naar haar.Opeens begonnen de schouders van het meisje te trillen.Treyson liep naar haar toen en legde zijn hand op haar schouder.
'Ik denk dat hij wel genoeg heeft gehad.' Zei hij zacht.Het meisje keek om naar Treyson.Een schok ging door haar heen en tranen stroomde over haar wangen.
'Zij hebben mijn ouders vermoord...' Bracht ze uit.Het team rocket lid zag zijn kans en gooide haar van hem af.Treyson ving haar op.Ze snikte nu nog heftiger.Treyson drukte haar tegen zich aan om haar te troosten.
'Denk maar niet dat jullie van team rocket af zijn.' Zei de man en rende weg.Treyson gaf een zakdoek aan het meisje.Ze was ongeveer even oud als Treyson en Yassup.Ze had een pet op en een strak rood/zwart t-shirt.Ze had een half lange witte broek aan met een zwarte streep aan de zijkant,verband zat om haar linkerenkel.Ze veegde haar tranen weg.
'Het spijt me,maar.' Zij ze.
'Je hoeft het nu niet te vertellen.Vertel eerst maar eens je naam.' Zei Treyson glimlachend.
'Rea Matori en dit is Makuba mijn Mudkip.' Zei ze glimlachend.
'Kom je mee naar de volgende stad?In het pokemoncenter kan je Mudkip genezen.' Stelde Yassup voor.Rea stemde in.
'Bedankt.' Zei ze.Samen liepen ze naar de volgende stad.Waar ook het volgende grym gevecht lag voor Treyson en Yassup.

Jullie kennen Rea nog niet dus ik vraag in het volgende hooftstuk wel wat jullie van haar vinden;)

Reageer (3)

  • KuroTenshi

    Nee ik zou niet weten wat er in het ei zit... een Magby ofzo?

    Ik wist niet dat Team Rocket mensen kan vermoorden, dat is volgens mij niet de bedoeling... Wel een coowl meisje, ze slaat gewoon even iemand verrot xD

    1 decennium geleden
  • AnimeWrither

    Moord in Pokémon? Da's ook nieuw :D Leuke story :D

    1 decennium geleden
  • Pkmnfan

    Coooool!, xD
    ik vind haar wel coolxD omdat ze een Mudkip heeft en die zijn coolxD
    So i herd u liek Mudkipz?xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen