Foto bij 8|Don't say that name again.

love reacties <3

Hermione, Harry en Ron waren al terug voor Luna, Fay kon confronteren. Harry vertelde echter alles wat hij had gezien, maar Hermione zei dat ze het niet zeker wisten, waarop Harry boos reageerde. Een korte tijd na dat ze waren aangekomen zei Molly dat ze terug gingen naar The Burrow. ''Wat moet Jeweetwel met zo'n stuk verdriet als Malfoy''Zei Ron toen ze weer thuis waren en in de woonkamer. ''Zijn vader is een dooddoener''Zei Harry peinzend, ''Maar die zit toch in Azkaban''Merkte Fay op, ze vroeg zich toch wel af hoe Draco zich nu voelde. ''Draco volgt gewoon zijn vader op''Zei Harry vastbesloten, Hermione snoof even maar Harry reageerde daar niet op. ''Hij is 16, Jeweetwel hoeft hem echt niet''Zei Ron terwijl hij even met zijn hand door zijn rode haren streek. ''Wat deed hij dan in de verdonkerde maansteeg? en zag je die man in die winkel, dat is toch een of andere gekke gast die is ontsnapt uit Azkaban?''Zei Harry, hij was erg zeker van wat hij zei en had gezien. ''Een ontsnapte Azkabanaar''Zei Fay grinnikend, ''Azkabanaar?''Zei Ron terwijl hij een wenkbrauw ophaalde. ''Ja, Azkabanaren die in Azkaban zitten, weet jij anders soms iets beters?''Zei Fay met een big smile. ''Laat maar''Zei Ron grinnikend, Fay verzon wel vaker woorden. ''Waarom zou Malfoy zich überhaupt bij Jeweetwel aansluiten?''Zei Hermione kribbig, ze vond dat Harry echt teveel overdreef. ''Dat zei ik toch net, zijn vader is er een''Zei Harry geïrriteerd. ''Maar, misschien wil Draco er geen zijn''Merkte Fay op,
''We hebben het hier wel over Malfoy hoor, de slechtheid zelf''Zei Harry.
''Dat is toch Voldemort?''Zei Fay, op dat moment sloeg Hermione een korte kreet uit en sprong Ron even op van zijn plaats. ''Kom op zeg, het is maar een naam''Zei Harry, hij begreep soms echt niks van Ron en Hermelien.
''Ja, ik bedoel alsof er iets ergs gebeurt als je dat zegt''Zei Fay terwijl ze even aan Hermione's haar plukte. ''Voldemort, Voldemort, Voldemort''Herhaalde Fay telkens met een grijns. ''Vol-de-mort, Voldemort'', ''Zeg die naam alsjeblieft niet! Er gebeuren daardoor altijd slechte dingen''Riep Hermione haast angstig. ''Voldemort''Zei Fay weer met een geamuseerde grijns, op dat moment kwam Ginny binnen gelopen. ''Ik kreeg net een brief van Luna die vertelde me dat Snape de nieuwe verweer tegen de zwarte kunsten leraar is''Zei Ginny, ze klonk niet bepaald vrolijk. ''Nee!!!''Gilde Ron terwijl hij zijn handen voor zijn ogen sloeg, ''Neeheee''. ''We waren net van hem af, in iedergeval dachten we''Zei Harry woedend, ''Maar FAY moest zo nodig een bepaalde naam zeggen''Zei Hermione met een vernietigende blik naar Fay. ''Voldemort''Zei Fay nogmaals voor de gein, maar dit keer kwam Hermione achter haar aan en maakte ze zich uit de voeten.

Reageer (5)

  • montymarijuana

    v-o-l-d-m-o-r-t
    VOLDIEMORDIEEEEEE
    VOLDIE VOLDIE VOLDIE_O_(yeah)(yeah)_O_
    snel veder

    1 decennium geleden
  • Delic

    Haha x3
    Fay is a genious ^-^
    VOLDEEEY!!!8D

    1 decennium geleden
  • Cresseyde

    Toeval?
    Zal ik ook eens doen! Of misschien beter niet, straks krijg ik mijn lerares-godsdienst-wiens-naam-ik-maar-niet-zal-typen-voor-Quizlet-crasht nog voor een leuk vak!
    <333

    1 decennium geleden
  • Hypnotising

    Ik zie het al voor me, Ron die gilt als een meisje en Fay die er van door moet rennen voor Hermione xd

    1 decennium geleden
  • Smesty

    omg... XD
    VOL-DE-MORT!!!!!!!!! ( er gebeurd niks )
    Fay is echt LOL XD net Morrow ( uit bird without wings ) alleen verstandiger :P ( nog steeds niks gebeurd XD )
    Love it!!!
    snel verder!!
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen