Foto bij #9

Molly POV :

Na het ontbijt vroeg ik of alles al was geregeld. En ja hoor dat was het natuurlijk al. En ik vroeg hoelaat alles was afgesproken. Dat was om 12.30 uur en het was nu 11.15 uur. Ik zei dat k maar is mijn spullen in ging pakken en liep richting mijn kamer. Cody vroeg of tie mee mocht naar mijn kamer en ik vond het natuurlijk goed. Hij plofte op mijn bed neer en ik zocht mijn spullen bij elkaar. Uhm, ik heb mijn zwemkleding, zonnenbrand, zonnenbril, badlaken, mini parasol. Dat was het wel voor zo ver ik weet. Cody grinnikte en ik gaf hem een duwtje.
Ik ga even mijn kleren aan doen wait a moment. En ik liep met mijn jurkje en slippers en alles wat ik aan wilde doen naar de badkamer.
Ik deed mijn jurkje aan en mijn slippers aan. Kamde mijn haren en deed alleen maar mascara op en een beetje lippengloss. Ik liep de kamer uit en Cody zei dat ik er super uitzag. Ik vond het lief en gaf hem een knuffel. Moet jij je spullen niet inpakken Cody. Jaa dat moet ik ook nog doen. Nou dan ga ik dat nu maar eventjes doen. Bye honey en hij gaf me een zoen.

~strand~

Ik liep met Cody hand en hand langs het water. Ali het zusje van Cody stond er een beetje bij te lachen. We gingen met onze spullen op het strand liggen en ik stelde me voor aan de ouders van Cody. Ze zeiden dat Cody al veel over me verteld had en dat ze me een lief meisje vonden. Ik vond het allemaal wel goed en vond dat ze echt super lief waren. Ze vertelden ook dat wel altijd een keertje op bezoek mochten komen of dat ze misschien een keer bij ons mochten komen. Natuurlijk vond ik dat goed. Ali was ondertussen in het water gesprongen en rende achter haar aan. Ik liet me in het water ploffen en ik had niet in de gaten dat Cody onder water zat en ik voelde opeens iets aan mijn been. Ik gilde super hard en rende het water uit. Ik zag Cody heel hard lachen en ik stak mijn tong naar hem uit :P.
Ik rende terug en zei dat hij dat niet meer moest doen en hij beloofde het. Hij gaf me een knuffel en ik knuffelde terug. Ik zag mijn moeder met Cody's ouders aan het praten waren. Zo te zien hebben die ook een klik zei ik tegen Cody, hij knikte en zei 'zo te zien wel haha'
Toen we aan het verschrompelen waren gingen we maar naar huis. Nouja niet naar huis we gingen in een restaurant eten. Gelukkig dat ik mijn hakken mee had genomen want op mijn slippers zag het er dus echt niet uit!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen