Zouden jullie het leuk vinden als ik in mijn volgende hoofdstukje een quiz zet,die jullie dan beantwoorden in een reactie en dan vertel ik wie heeft gewonnen(geen prijs of ik moet iets bedenken)?

Treyson,Yassup en Rea liepen Rusturf Tunnel in.Rea keek veel in de rondte alsof ze iets zocht.Yassup merkte het als eerste.
'Wat zoek je?' Vroeg hij nieuwsgierig.Rea glimlachte.
'Deze grot staat bekent om de Whismur.Ik wil er graag eentje vangen.' Zei Rea.Treyson keek verbaast.
'Maar Whismur is nou niet geweldige pokemon of zo.' Zei Treyson.
'Daar heb je wel gelijk,Treyson.Maar als Whismur evenlueert wordt hij echt gaaf.Loudred en Exploud zijn echt coole pokemon.' Vertlde Rea trots.Treyson lachte.
'Zo heb ik er nooit over gedacht.Ik dacht altijd gewoon een Loudred te vangen in plaats van een Whismur.Je bent best slim,Rea.' Zei Treyson.
'Sand sandshrew.' Riep Sandshrew en sprong uit de grond.Hij mocht van Treyson graven als hij maar bij ze bleef.Sansgrew sprong op Rea's schouder en wees naar de grot.Zijn ogen twinkelde alsof hij iets gevonden had.
'Ik denk dat hij een Whismur heeft gevonden.' Zei Treyson.De drie rende de grot in terwijl Sanshrew de weg wees.
'Daar!Doe je best Rea.' Zei Treyson en wees naar het roze wezentje.Yassup trok zijn mouw op en richtte zijn pokewatch.
Whismur
Whismur is een Fluister Pokémon. Whismur kan zo schrikken van het geluid van zijn eigen stem dat hij uit angst blijft gillen tot hij uiteindelijk in slaap valt van uitputting.Zijn stem kan het geluid van een vliegtuig makkelijk halen.

'Makuba doe water gun!' Riep Rea.Mudkip spoot zijn krachtige water gun op Whismur af.Hij werd geraakt en begon te huilen.Iedereen deed zijn handen op zijn oren.
'Makuba gebruik water pulse!' Riep Rea.Mudkip vormde de bal bij zijn mond.De water pulse raakte Whismur.Het gehuil stopte.Iedereen zuchtte opgelucht.Whismur rende naar een holletje in de muur om te ontsnappen.Mudkip was niet snel genoeg.
'Sanshrew!' Riep Treyson.Sandshrew gebruikte rollout en raasde voor Whismur langs zodat die niet kon ontsnappen.Sanshrew draaide rond Whismur en stuurde hem weer richting Mudkip.Sanshrew sprong aan de kant zodat Mudkip weer kon aanvallen.
'Bedankt Sandshrew,bedankt Treyson.' Zei Rea.
'Oké,Makuba.maak het af met water gun.' Zei Rea.Whismur werd hard geraakt.Rea pakte een lege pokebal van haar blauwe riem.Whismur verdween in het rode licht.De pokebal schudde heen en weer.
ping
Sterretjes kwamen van de knop af en de pokebal stopte met schudde.Rea rende blij naar de pokebal en pakte hem op.Yassup en Treyson liepen naar haar toe.
'Naaaah' Mompelde Treyson.
'Wat is er?' Vroeg Rea.
'Ik wil ook een pokemon vangen.' Zei Treyson.Rea keek verbaast.
'Maar je hebt Sanshrew,Treecko en Taillow toch?' Merkte Rea op.
'Sanshrew kwam uit een ei,Treecko was mijn beginnerspokemon en Taillow heb heb ik ook gekregen omdat zijn trainer hem niet meer wilde.' Vertelde Treyson.Rea moest lachen.
'Volgende keer beter.' Zei ze.Treyson glimlachde en Yassup ook.Ze liepen verder en ze waren al snel aan het eind van de grot.

Duuuuuuuuussssssssss een quiz?(lol)

Reageer (3)

  • KidouYuuto

    haar mobile ging (rood=meisje blauw is ander mensje)
    hallo
    Juka waar ben je
    ergens
    en ze hangt op

    1 decennium geleden
  • KuroTenshi

    Aaaw kom op, er zijn wel meer dan 1 pokemon in een grot.

    1 decennium geleden
  • Pkmnfan

    CoooolxD
    snel verder(A)
    en ja doe maar een quiz lijkt me lachen(A)
    en thnx wilde er eerst Pikachu van maken maar dat ging nietxD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen