Foto bij 10| Train

Romilda Vane = Regina Valster

''Ik en Ron moeten naar de coupé van de klassen oudsten''Zei Hermione toen ze in de trein waren. Harry knikte en zag hoe Ron en Hermione weg liepen, ''Ik ga ook''Zei Ginny en liep weg. Fay en Harry bleven achter en gingen bij Neville en Luna in een coupé zitten. ''Hallo''Zei Luna glimlachend toen ze Fay en Harry zag. Fay keek wat zenuwachtig naar Luna, hopelijk was ze haar hele lieg partij vergeten. ''Nevill, er is een wc in de trein hoor''Zei Harry toen hij Neville's half natte broek zag.
Neville maakte een gesmoord geluidje, ''Het is water, Malfoy botste tegen me op''Zei hij terwijl hij rood aanliep. ''Dat kan toch nooit op je broek terecht komen,''Zei Fay terwijl ze ongelovig naar Nevills broek keek, ''Hoogstens je trui,''. Nevill haalde zijn schouders op, ''Het is zo weer droog dus het maakt niks uit''Zei hij met een verlegen glimlach.
''Ik weet wat beters''Zei Fay terwijl ze haar toverstok tevoorschijn haalde, ''Hygiëna,'' Door de spreuk verdween al het water uit Neville's broek en was hij in een klap droog. Neville keek Fay dankbaar aan, ''Bedankt, nu denkt hopelijk niemand meer dat ik de wc niet kon vinden''Zei hij, Fay glimlachte naar hem en stopte haar toverstok weer weg. Opeens schoof de coupé deur open en stond er een meisje met zwart haar tot haar rug met een stevige kaak. Ze keek duidelijk erg zelfverzekerd uit haar ogen. ''Hoi, ik ben Romilda Vane''Zei Romilda terwijl ze naar Harry glimlachte, Fay had haar al eerder gezien, toen Harry en zei langs de coupes liepen giechelde ze met haar vriendinnen.
''Harry Potter''Zei Harry terwijl hij het meisje vriendelijk aan keek,
''Wist ik al, maar iniedergeval wil je bij ons komen zitten?''Vroeg Romilda, ''Je hoeft namelijk echt niet bij hun te zitten hoor''.
Romilda's blik gleed van Luna die een tijdschrift op zen kop las naar Neville die een vage plant naast zich had, naar Fay die ze gewoon niet mocht omdat ze zo vaak in de buurt van Harry was.
''Nee bedankt, ik zit liever bij mijn vrienden''Zei Harry, hij wist dat Luna en Neville misschien niet de coolste mensen waren om mee om te gaan, maar ze waren wel zijn vrienden net als Fay.
Romilda snoof even, ''Ah, okej''Zei ze kortaf en smeet haast de coupe deur weer dicht. Fay grinnikte even, ''Vorig jaar noemde ze je nog een leugenaar en nu is het opeens, omg I love Potter''Zei ze terwijl ze even in Harry's zij prikte. Harry glimlachte even schaapachtig, ''Ik zit er niet echt mee hoor''Zei hij. Opeens schoof de coupé deur weer open maar stond niet Romilda Vane in de deur opening maar Hermione en Ron.
''Moesten jullie niet patrouilleren of zo?''Zei Fay terwijl ze vragend naar Hermione en Ron keek. ''Malfoy en Park zijn ook niet op hun post ze zitten gewoon in een coupé''Zei Ron terwijl hij naast Fay ging zitten.
''Ron, dit is geen goed idee. We moeten juist het goeie voorbeeld geven en gewoon ons werk doen''Protesteerde Hermione die nog steeds in de deuropening stond. ''Je verraad ons door daar te blijven staan Hermione, er zijn toch al een paar Huffelpuffers bezig dus wij kunnen best even Pasen''Zei Ron en ontspande zich. Hermione snoof geïrriteerd en ging naast Luna zitten terwijl ze de coupé deur dicht schoof.
''Malfoy zit gewoon in een coupé, en is dus niet bezig eerste en tweede jaars af te blaffen? En misbruik te maken van zijn positie''Zei Harry ongelovig, Ron knikte. ''Ik moet even naar buiten, zie jullie zo''Zei Harry en stond op, maar Hermione pakte hem bij zijn vest, ''Harry doe geen dingen waar je later spijt van krijgt''Zei ze haast smekend, maar het leek alsof Harry haar negeerde en hij verdween uit de coupé.
''Pudding''Zei Luna Lovegood opeens, Hermione keek haar vreemd aan opdat ze niet helemaal begreep waar ze het over had. ''Ik hoop dat er Pudding is bij het eten''Zei Luna en glimlachte verontschuldigend.

Reageer (4)

  • KidouYuuto

    SPEELD PUDDING MONSTER

    KLOP KLOP

    wie is daar

    PUDING MONSTER(dance)

    1 decennium geleden
  • Cresseyde

    <333

    1 decennium geleden
  • Inger12345

    heeel snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Smesty

    Hahahah Loena is echt über droog xD PUDDING xD ( ik heb de slappe lach XD )
    Harry gaat spioneren ( tudu tudu tudutuduuuuuuu tududu XD)
    Ik ben ook een beetje melig xD
    Achjaa
    Love it!!!!(H)
    Snel verder!!
    Xx (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen