Foto bij Holiday

Haha, Nee is is niet zwanger!!

Als jullie mij blij maken met reacties, straks nog een deeltje (:

1 Maand later.

Ik geef mijn moeder nog een laatste knuffel en loop dan naar Mathijs. Ik sla mijn armen om hem heen en druk me tegen hem aan. “Ik zal je missen”zeg ik met een brok in mijn keel. Mathijs wrijft met zijn hand over mijn rug. “Ik jou ook”zegt hij. “Beloof je dat je me vaak belt?”vraagt hij. Ik knik. “Dat zal ik doen.” Ik druk mijn lippen op de zijne en even vergeet ik alles om me heen. Maar de harde fluit haalt me weer terug in de realiteit. “Ik hou van je”fluister ik.“Ik ook van jou”zegt hij. Ik maak me los en stap de trein in. De deur sluit en ik zwaai naar Mathijs en mijn moeder die op het perron staan. Dan rijd de trein weg en loop ik met mijn koffer de coupé in. Ik ga tegenover Nina en Ysa zitten. “Ik kan gewoon niet geloven dat we eindelijk met zijn drieën op vakantie gaan”zucht Nina. “Nee, ik ook niet”zegt Ysa. Ik staar uit het raam en kijk naar de stad die voorbij flitst. “Fay? Gaat het?” Nina kijkt me bezorgd aan. Ik knik. “Ze is gewoon nog nooit een week weg geweest van Mathijs”zegt Ysa. Bij het horen van Mathijs zijn naam springen de tranen in mijn ogen. Op dat moment krijg ik een sms’je. Ik open het.

Sunshine,
Je gaat er een super leuke week van maken!
En ik kom je over een week weer ophalen van het station,
Maar nu ga je eerst heel veel plezier hebben deze week en niet je gaat je humeur niet laten verpesten doordat we elkaar niet zien. Denk ook aan Ysa en Nina (:
Beloof je dat je nog mooier terugkomt dan dat je als was?
Ik hou zo ontzettend veel van je.
Mathijs.


Ik lees het berichtje nog twee keer. Mathijs heeft gelijk, ik heb zo lang gezeurd om deze vakantie. Nu moet ik er ook van genieten. Met een glimlach kijk ik op naar Nina en Ysa. “Zijn we klaar om te feesten?” vraag ik lachend. Nina en Ysa kijken me allebei lachend aan. “Je leeft weer!”roep Ysa. Ik lach en geef Ysa een mep.

De vakantie vloog voorbij. Nina, Ysa en ik hadden een vast dagprogramma. We stonden rond half elf op en vertrokken meteen naar het strand, waar we tot ongeveer vijf uur bleven. Daarna gingen we terug naar de camping om eten te maken. Daarna hingen we een uurtje op de camping rond en dan gingen we ons klaarmaken om te uit te gaan. Elke avond naar een andere club. Tussendoor pleegde ik telefoontje met Mathijs en Nina en Ysa deden een wedstrijd wie de meeste jongens in één week kon krijgen.

Het is donderdag, de vijfde dag van onze vakantie en ik lig op het strand. Ik lik net aan mijn ijsje als mijn mobiel overgaat. Ik kijk op het schermpje. Het is mijn tante. “Met Fay!”zeg ik opgewekt.
Het volgende moment laat ik mijn ijsje in het zand vallen en stromen de tranen over mijn wangen.

Reageer (8)

  • IamAlice

    Elke avond naar een andere club.


    Kan makkelijk, de clubs zitten er letterlijk naast elkaar ;)

    1 decennium geleden
  • Alissaatje

    O, wat is er aan de hand(A)
    Ik ga snel naar de volgende hoofdstuk(hoera)

    1 decennium geleden
  • Raveness

    klote cliffhanger!!!

    snel verder!!!

    (Y)(H)(H)(flower)

    1 decennium geleden
  • Dinnetje

    What the!!! Waarom stop je nu hier?? Stomme clifding! Ik wil echt super graag weten wat er is gebeurt en dat is belangerijker dan wiskunde, dus kan je nog wel even een hoofdstukje voor ons schrijven!
    Het is niet mathijs of anders barst ik in huilen uit, ik laat Nathan ook niet dood gaan ofzo,,

    Snel verder(flower)

    1 decennium geleden
  • Strawberrier

    dit is echt een leuk verhaal!! en je schrijft ook zoo leuk <3
    wel heel snel verder gaan, ik wil weten wat er is gebeurd...
    xx. (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen