Foto bij 124. “ Goedemorgen slaapkop.” Zei Tom.

Bill zijn ademhaling ging steeds sneller en sneller. Ik vond het opwindend om Bill te zien genieten. Vooral omdat ik hem het genot mocht geven. Steeds liet ik mijn hand sneller en sneller rond Bill zijn lid wrijven. Zacht begon Bill te kreunen. Hij legde zijn hand op mijn schouder en drukte me dichter naar zijn hoofd toe. Toen ik met mijn gezicht boven die van Bill ging, kuste hij me intens. Hij legde zijn ene hand in mijn nek en zo duwde hij me langzaam meer en meer naar beneden. Uiteindelijk draaide we ons om, waardoor ik onder Bill lag. Bill zijn hand ging snel naar beneden en begon meteen mijn slipje naar beneden te trekken. Ik stampte mijn slip uit en kneep zachtjes met mijn nagels in Bill zijn rug. Bill ging langzaam met zijn vingers naar beneden en ik voelde hoe ze kleine cirkeltjes maakten op mijn lies. Een kreun van genot verliet mijn mond en Bill keek me sneaky aan waardoor ik nog meer opgewonden raakte. Hij ging met zijn hoofd naar mijn hals en ik voelde hoe hij kleine likjes begon te geven. Nogmaals kreunde ik en zette mijn nagels in Bill zijn rug. Uiteindelijk sloot ik mijn benen rond Bill zijn middel en waren we verwikkeld in ons intens liefdesspel.

De volgende morgen werd ik wakker in een leeg bed. De zwarte lakens lagen over me, maar Bill was nergens meer te bespeuren. Normaal gezien was ik altijd degene die het vroegste wakker werd. Ik draaide me om en keek even op de wekker. Ik schrok me rot, het was al 11 uur geweest. Gelukkig moest ik vandaag niet gaan trainen. Maar best ook, want ik had geen zin om op Ruben zijn hoofd te moeten kijken. Langzaam rekte ik mij uit en zag hoe de zon naar binnen kwam piepen vanachter het gordijn. Het zou vast weer een fantastische dag worden.

Nadat ik mezelf uit bed had gehesen en me had klaargemaakt, wandelde ik naar beneden. Daar trof ik Bill en Tom aan. “ Goedemorgen slaapkop.” Zei Tom vrolijk. Ik stak mijn tong uit naar Tom en zei vervolgens tegen Bill : “ Je had me toch kunnen wakker maken?” “ Maar je lag zo mooi te slapen.” Gaf hij als argument. Ik draaide met mijn ogen. “ Je moet vast zeer moe zijn geweest.” Grijnsde Tom. Ik keek hem raar aan en hij verduidelijkte zichzelf even : “ In het vervolg niet zo luid bezig zijn,ja?” Ik voelde mezelf rood worden en keek naar Bill. “ Wat zeg jij nu?” vroeg Bill gemaakt verbaasd. “ Broer, doe zo dom niet, ik weet heus wel wat je gisterenavond hebt uitgespookt.” Het geniepig lachje op Tom zijn gezicht voorspelde niet veel goeds. Ik wist niet wat ik moest zeggen en zag dat Bill zichzelf zat op te jagen. “ Je moet je toch niet moeien met mijn leven en mijn relaties?” snauwde hij. “ Ja, nu is het goed.” Kwam ik er snel tussen. Ik had geen zin om van ’s morgens vroeg dat gekibbel aan te horen. “Waar is Friedolien?” veranderde ik snel van onderwerp terwijl ik naar de ontbijttafel toeliep om me naast Bill te zetten. “ Ik heb haar net naar het ziekenhuis gebracht. Revalidatie.” Zei Tom. Ondertussen schonk ik mezelf een kop koffie in. “ Zullen we deze middag niet naar het park gaan hier wat verder op?” stelde Bill voor. Ik keek van Bill naar Tom die het blijkbaar ook een goed idee vond. “ Voor mij best. Dan kunnen de honden ook nog eens ravotten.” Zei Tom. “ Wat vind jij?” vroeg Bill terwijl hij naar me keek. Ik kon niet weerstaan aan die hoopvolle blik in zijn ogen en zei dat het meer dan goed voor mij was.

Reageer (7)

  • NoDeatheater

    Verder!

    1 decennium geleden
  • xHOBBIT

    Typisch Tom ;P
    Moja, sukkeltje dat et is ook ;D
    snel verder!
    xx

    1 decennium geleden
  • Niallene

    haha dat is dan weer typisch iets tussen Tom en Bill xd Tom staat er volledig voor open en Bill is er meer bescheiden over xd
    Snel verder! <3

    1 decennium geleden
  • SidneyBieber

    oohh ik zou me dood schamen als tom zoiets zou zeggen:O:O

    snel verder!(H)

    1 decennium geleden
  • MrsGrey

    door :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen