Foto bij 12|  Pumpkin Juice

Ik doe de nodige moeite om dit te schrijven dus wat meer reacties
zou wel fijn zijn =D

Wasmaareensuggestieneemhetjullienietkwalijkhoor

Toen ze in de grote zaal gingen zitten werd Hermione pas echt ongerust omdat ze Harry nergens zag. ''Onee dadelijk is die echt ontvoert''Zei Hermione, Fay moest nu wel toegeven dat ze ook ongerust begon te worden.''Wat is er?''Zei Ginny die tegenover Fay ging zitten, ''Harry is verdwenen''Zei Fay. ''Verdwenen? Misschien is die gewoon even naar het toilet''Zei Ginny schouder ophalend. ''Dat zal het wel zijn''Zei Ron terwijl hij naar Perkamentus keek die de sorteer ceremonie aankondigde. De hele ceremonie lang kwam Harry niet opdagen en Fay raakte dit keer echt van streek toen die ook voorbij was. ''Hoe kun je nou nog eten, terwijl Harry vermist is!''Snauwde Fay naar Ron die in iedere hand taartje hield. ''Wat nou vermist, ik zie hem de zaal in lopen''Zei Ron met volle mond. Fay die naast Ron zat draaide zich om en zag hoe Harry naar hun tafel kwam gelopen. ''Harry!''Zei Fay blij, ze stond op om hem een knuffel te geven maar bedacht zich toen ze zag dat hij onder het bloed zat. ''Laten we dat inderdaad maar niet doen''Zei Harry met een flauwe glimlach omdat hij Fay begreep. Ze gingen allebei zitten en Hermione staarde Harry geschrokken aan, ''Je zit onder het bloed!''Zei ze met grote ogen. ''Waarom ben je zo laat?''Vroeg Ron nieuwsgierig. ''Ik vertel dat later allemaal wel, wat heb ik gemist?''Zei Harry terwijl hij de tafel rond keek. ''Alleen de sorteer ceremonie''Zei Ginny, ''De hoed zegt dat we in deze tijden sterk moeten zijn en samenwerken''. ''Die heeft makkelijk praten hij is gewoon een vieze hoed''Zei Fay schamper.
Harry grinnikte even, ''Ik weet wel een spreuk waardoor je dit allemaal weerkrijgt''Zei Fay met een blik op Harry's kleren, ''Hygiëna''.
In een ruk was al het bloed verdwenen en waren Harry's kleren en gezicht weer schoon. ''Bedankt''Zei Harry terwijl hij even naar de Zwadderig tafel keek waar Malfoy deed alsof hij iets kapot trapte onder luis applaus. Fay glimlachte en gaf Harry alsnog de knuffel die hij verdient had, ''Fay, je kan me nu wel weer los laten''Zei Harry grinnikend.
''Tja, sorry ik zit vast geplakt''Zei Fay grijnzend terwijl ze Harry nog steeds vasthield. Ron schaterde het uit en liet zijn gebakje perongeluk in Hermiones pudding vallen, die hem kwaad aankeek. ''Uhm, ik wil eigenlijk ook nog wel iets kunnen eten, Fay''Zei Harry.
''Dat gaat nogal moeilijk als je-''Zei Fay grinnikend, ''Fay''onderbrak Harry haar. ''Al goed''Zei Fay en lied Harry weer los. Ron kwam al niet meer bij van het lachen. Fay keek naar Ron die hikte van het lachen vervolgens de zaal rond. Ze zag hoe Luna Lovegood een reusachtige bril vol kleuren op zette, terwijl haar mede afdelings genoten wat van haar wegschoven. Haar blik dwaalde verder af naar de oppertafel waar Hagrid zijn drinken omstootte die vervolgens in het eten van Professor Banning terecht kwam die begon te vloeken. Fay grinnikte en keek naar de tafel van Slytherin waar Pansy Park op een dramatische manier haar, haar naar achteren zwiepte dat in Blaise Zabini's gezicht terecht kwam en vervolgens een gesprek begon met een meisje naast haar. Ze vond Pansy toch altijd idioot, maar eigenlijk had ze nooit een hekel aan Slytherins gehad zoals de meeste Griffoendors. Tenzij ze gemene opmerkingen maakte dan mocht zij ze echt niet, maar haten nee daar deed ze niet aan.
Ze vond het toch wel geestig toen Blaise, Pansy blijkbaar aansprak op haar gedrag waardoor er een hele discussie ontstond, ze kon helaas niet goed horen wat ze zeiden. Fay keek naar wie er naast Blaise zat en haar blik kruiste die van Draco Malfoy. Ze keken elkaar precies recht in de ogen, Maar dat was niet voor lange duur omdat Fay opeens iets ijskouds op haar kleren voelde. Ron die naast haar zat, had zijn beker Pumpking juice omgegooid die nu leeg goot over Fay's kleren. ''Ron wat doe je!''Zei Fay geschrokken. ''Sorry, het was een klein ongelukje''Zei Ron verontschuldigend en haalde snel zijn toverstok tevoorschijn.
''Hoe deed je dat ookal weer? O ja. Hykena''Zei Ron terwijl hij met zijn Toverstok zwiepte. In plaats van dat het sap verdween spoot er opeens een hele golf uit de omgevallen beker die Fay helemaal onder spoot.
''Ron!''Zei Ginny kwaad, ''Jij idioot''. Bijna de helft van de zaal zat te kijken terwijl de Slytherins het uit schaterden. Fay zat helemaal onder de pumpkin juice en haar brons bruine haar was lichtjes verkleurd.
''Het spijt me''Zei Ron hulpeloos, maar Hermione wierp hem een waarschuwende blik. ''Hygiëna''Zei Hermione terwijl ze met haar toverstok op Fay wees verdween langzaam alle pumpkin juice die deels door magie was opgewekt. Gelukkig was de sap al weg toen het feestmaal voorbij was. ''Ron ik ga voorlopig niet meer naast je zitten''Zei Fay droog terwijl ze opstonden, ze was niet boos op Ron, maar ze hoefde dit geen tweede keer mee te maken. Ron begreep het echter wel en glimlachte even schaapachtig.

Reageer (6)

  • Smesty

    Bah Pansy jakkes:S
    wat zou er gebeurd zijn als ron zijn drinken niet over haar heen had gegooid??
    Love it!!
    snel verder!!
    xx

    1 decennium geleden
  • Uneventful

    Pansy is me aan het irriteren, zou zij ook ooit een death eather worden?
    omg weet je waar ik aan moet denken bij death eather? aan dode eten...
    ik vat het een beetje letterlijk op.

    snel verder<33

    1 decennium geleden
  • Cresseyde

    Ron is ook zo'n kluns!
    <33333

    1 decennium geleden
  • Inger1234

    super!
    heel snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Delic

    Wow, wie had ooit gedacht dat Park haar bloempottenkapsel nog lang genoeg zou zijn om iemand zwaar lichamelijk letsel aan te doen...
    Awesome...
    Snel verder!! =D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen