Your secret admirer, who could it be
Can't you see, all along it was me

Het zijn de woorden die ik hem wil zeggen. De woorden die ik in mijn hoofd heb, maar die ik niet kan uitbrengen eenmaal hij voor me staat. Of het de juiste woorden zijn weet ik ook niet. Er zijn geen woorden die exact omschrijven wat ik voel. Op sommige momenten is het allemaal zo ingewikkeld dat ik het zelf amper nog weet. De enige zekerheid die ik heb is het feit dat mijn liefde voor hem echt is en niet zomaar van plan is om weg te gaan. Ik weet alleen niet hoe lang ik nog kan leven met de pijn die het me brengt. Liefde zou mooi moeten zijn.
Ik maak mijn blik langzaam los van die van hem en laat de zon mijn oogleden verwarmen. Op momenten zoals deze ben ik boos op mezelf, boos omdat ik niet doe wat ik wil doen. Ik voel me een lafaard. Ik die altijd zo’n belang hecht aan eerlijkheid en altijd wil dat er gepraat wordt en diezelfde ik doet nu precies het omgekeerde.
“Er is iets met je, ik zie het.”
Geschrokken open ik mijn ogen en kijk ik hem vragend aan. Hij geeft me zijn typische ondoordringbare blik die zegt dat ik niet moet proberen te liegen, dat hij het echtwel ziet dat er iets niet klopt. Ik haal mijn schouders op en voel hoe een traan zich in mijn ooghoek gevestigd heeft. Ik zeg niets en ik weet dat ik er spijt zal van krijgen wanneer ik in bed lig. Ik weet dat ik pas dan alle tranen zal kunnen loslaten. Ik blijf hevig van nee schudden, alsof ik hem er ook werkelijk van wil overtuigen dat er niets met me scheelt. Ik weet niet of hij me gelooft, maar hij gaat er niet verder op in. De traan ontsnapt uit mijn ooghoek en het kan me niet schelen of hij het ziet. Ik ben gefrustreerd en teleurgesteld in mezelf, omdat ik er weer niet in slaag een woord uit te brengen.

Reageer (4)

  • CursedDitto

    4e reactie, zelfde principe. Vertel het hem, hoe moeilijk ook. Trouwens, vergeleken met mij heb je het makkelijk, die van mij heeft al iemand. Om het dan toe te geven is NOG moeilijker.

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    Het is echt knap dat je dit hier neerzet, maar ik begrijp het. Het is misschien minder erg om dit aan mensen te laten lezen die hem niet kennen, en die neutraal zijn. Zelfs als zij jou niet kennen.
    Over die gevoelens hoef je je geen zorgen te maken, die spatten van het scherm af, en het feit dat ik niet eerder een reactie plaatste komt omdat ik aan een stuk door wilde lezen.
    Wat Inviolable al zei, en nu kom ik hier als derde, vertel het in Gódsnaam aan die jongen. Ik weet dat het moeilijk is, maar is het niet alles of niets? Je doet er goed aan om dit met ons te delen, maar hij verdient het dit te weten. en jij verdient het om een eerlijk antwoord van hem te krijgen. Het lijkt me het beste.
    Ik wilde vooral richten op het verhaal, maar onbewust lukt dat toch niet, wanneer je jezelf hier zo in steekt. Woorden zijn altijd persoonlijker dan elke andere vorm van kunst, maar dit was het hoogtepunt, en ik bewonder dit heel erg. Ik wou dat ik iets voor je kon doen, maar ik zou niet weten hoe. Ik wil je best een virtuele knuffel geven, ook al ken ik je niet en jij mij niet. We zijn tenslotte allemaal meisjes, die zo'n soort probleem mee hebben gemaakt (geloof me, ik ook, en hóe) en juist omdat ik weet hoe het voelt...
    Het spijt me dat dit geen langer iets wordt, want ik had je graag moed in gesproken, maar nu moet ik weg. Paasontbijt, en niemand snapt er wat van als ik panisch uitroep dat ik nog wat af moet maken. Veel sterkte met alles &nd etwas mehr, vielleicht.
    <3

    1 decennium geleden
  • WildIsTheWind

    Damn God...
    Ik vind het echt prachtig geschreven en ik ben het met Inviolable eens, probeer het, hoe moeilijk het ook is...
    Succes^^
    <3

    1 decennium geleden
  • Inviolable

    Aaahw <3
    Probeer het hem toch te vertellen.. Hij gelooft het niet als je zegt dat er niets is.. en dat kun je niet blijven volhouden.
    En het is heeel moeilijk om het te vertellen, maar probeer de moed bij elkaar te rapen en het te vertellen.
    Als je het echt niet kunt of niet durft, zou je hem altijd nog een mail of sms kunnen sturen.
    want je hebt het hier prachtig verwoord, eerlijk waar. En misschien kun je het hem wel vertellen, als je het via 'papier' doet.

    Succes ermee in ieder geval! (flower)
    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen