Foto bij 13|  I saw how you looked at her.

Wat vinden jullie van de soundtrack? =D

Ze vervolgde hun weg naar de toren van Griffoendor, waar ze bij de open haard gingen zitten in de leerlingen kamer. ''Ga je ons nu vertellen waarom je onder het bloed zat?''Vroeg Fay terwijl ze even aan haar eigen haar plukte. ''Malfoy had men neus gebroken''Zei Harry schamper. Hermione sloeg van de schrik haar hand voor der mond, ''Oh hemeltje''Zei ze geschrokken. ''Maar dat was het gevolg van wat ik eerder had gedaan''Vervolgde Harry en vertelde over dat hij zich in Malfoy's bagage had verstopt met zijn onzichtbaarheidsmantel. Hij vertelde echter ook wat Malfoy had verteld aan Pansy Park en Blaise Zabini. ''Begin je nu alweer''Zei Hermione geïrriteerd toen Harry was uitgepraat.
''Ik zeg het je, Malfoy is iets van plan in opdracht van jeweetwel''Zei Harry stug, hij hield sterk vast aan wat hij had gehoord en gezien.
''Hij deed gewoon stoer tegenover Park, om indruk te maken''Zei Ron schouderophalend, ''Denk je echt dat jeweetwel hem moet''.
''Hij zei het toch zelf,''Zei Harry geïrriteerd, ''Ik weet echt wel wat ik hoor, hoor''. Hermione schudde alleen haar hoofd, Harry ging echt te ver. ''Fay''Zei Harry opeens en keek Fay doordringend aan die er wel heel zenuwachtig van werd, ''Jij gelooft me toch wel?''. Fay kreeg het opeens heel benauwd, ze wilde absoluut geen kant kiezen maar waarom zou Harry liegen meschien had hij wel gelijk. ''Ik geloof je wel, maar om iemand meteen tot dooddoener te bombarderen?''Zei Fay nogal onzeker.
''Maar het plaatje klopt gewoon,''Hield Harry stug vol, ''Snappen jullie dat dan niet?''. ''Harry hou er over op''Zei Hermelien terwijl ze een boek opensloeg. Harry maakte een geïrriteerd geluid en keek naar de brandende open haard. Sirius had hem zeker wel gelooft, was hij maar hier, Dacht hij somber.



In de kerkers waar de afdeling Slytherin zat was het even rumoerig als in de toren van Griffoendor. Draco Malfoy lag languit op zijn rug op de bank en keek naar het plafon terwijl Blaise Zabini en Pansy Park op een andere bank zaten te ruziën. ''Pansy doe niet zo idioot''Zei Blaise geïrriteerd, ze hadden het nog steeds over het voorval tijdens het feestmaal.
''Dat doe je zelf, ik doe met mijn haar wat ik wil''Snauwde Pansy terwijl ze Blaise arrogant aan keek. ''Schei toch uit!''Zei Draco geergert, ze waren nu al bijna uren bezig, ''Ga gewoon niet meer naast elkaar zitten!''. ''Dat gaat moeilijk als zij steeds aan je kleeft''Mompelde Blaise haast onverstaanbaar. ''Ik zit liever naast jou Dracie dat weet je toch''Zei Pansy op een zoete en lieve manier. Draco wenste dat hij niks had gezegd want nu kreeg hij dat geslijm van Park er nog eens bij.
''Elk meisje zit liever naast mij''Zei Draco met een gespeeld grijnsje, hij sprak deels de waarheid, maar het meisje waar hij echt verliefd op was en dat was niet Pansy Park, zat liever naast Harry Pothead.
''Elk meisje dat, dat waagt gaat eraan''Zei Pansy scherp. Dat was nou het ergste aan Pansy als goeie vriendin hebben, ze was ontzettend jaloers en ook nog eens kleverig. ''Doe geen moeite, ik zou toch alleen maar voor jou kiezen''Zei Draco, god wat haatte hij het om zo te liegen tegen Pansy, eigenlijk wilde hij gewoon dat ze oprotte. Pansy smolt haast van Draco's opmerking en tot Draco's opmerking kwam een van Pansy's vriendinnen naar hun toe. ''Pansy, kom je even?''Vroeg Vicky Longsleev, een meisje met kort blond krulletjes haar en grote groene ogen.
Pansy stond geïrriteerd op en volgde Vicky naar een tafel, zodat Blaise en Draco alleen achter bleven. ''En, wanneer vertel je haar de waarheid?''Vroeg Blaise terwijl hij naar zijn beste vriend grijnsde.
''Wat bedoel je?''Zei Draco luchtig terwijl hij overeind ging zitten..
''Je ergert je rot aan dat kind, het spat er gewoon vanaf''Zei Blaise grinnikend, ''Iedereen ziet het behalve zij zelf''. Draco wilde antwoord geven maar Blaise was hem voor, ''En zeg niet dat je haar gevoelens niet wild kwetsen want dat, geloof ik al helemaal niet''Voegde hij er nog aan toe. ''Goed dan, ik weet niet waarom ik het niet vertel. Het ligt ingewikkeld''Zei Draco, hij haatte het als Blaise zo slim deed.
''Als ik jou was had ik het al op de eerste dag gezegd en er nog eens een paar goeie vervloekingen bij gegooid''Zei Blaise met een tevreden grijns.
Alsof het zo makkelijk was, dacht Draco en ging weer liggen.
''Want ik denk dat jij je voorkeur toch geeft aan modderbloedjes''Zei Blaise, Draco schoot overeind en keek Blaise woedend aan.
''Als je het over Granger hebt, in geen honderd jaar!''Snauwde Draco, hij zou echt niet zo diep zinken. Blaise lachte haast humor loos, ''Ik heb het over modderbloedje Mcfly''Zei hij grijnzend. Draco was even verstijfd, blijkbaar zonk hij wel zo diep. ''Ik heb geen idee waar je het over hebt''Zei Draco zo kalmpjes mogelijk. ''Ik zie je heus wel kijken hoor in de grote zaal en als ze langs loopt''Zei Blaise geamuseerd.
''Ik zal van men leven geen smerig modderbloedje aanraken al was ze o zo knap''Snauwde Draco kwaad, hij ging Blaise nog eens vervloeken.
Blaise knikte even goedkeurend, ''Oke, als jij het zegt''Zei hij met een grijns op zijn gezicht. Draco zuchtte en ging weer liggen staren naar het plafon, al die problemen werden nog zijn dood.


Reageer (5)

  • Deniselove109

    snel verder(flower)

    1 decennium geleden
  • montymarijuana

    egt he ik heb egt een hekel aan dat wijf
    grrrrrr
    snel veder

    1 decennium geleden
  • IAmMeForYou

    Haha helemaal met je eens @Mistakes
    Ik lees alleen al verhalen waar dat wijf in voorkomt en ze irriteert me xD
    Stom wijf dat het is.

    Super Snel verder <3

    1 decennium geleden
  • Cresseyde

    Jezus, Pansy irriteerd zelfs mij.
    <333

    1 decennium geleden
  • MonaLisa

    superr!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen