Foto bij 14| Password please..

De volgende ochtend begonnen de lessen weer, de meeste hadden een verschillend rooster. Fay en Hermelien hadden allebei uitmuntend gehaald voor toverdranken waardoor ze een ander rooster hadden dan Harry en Ron. Die niet voor hun PUISTEN gingen bij toverdranken.
''We hebben hierna gewoon al meteen tussenuur''Zei Ron tijdens het ontbijt, ''Tussen uur is er om je huiswerk te doen''Zei Hermione nuchter, ''Wie zegt dat?'Zei Ron geïrriteerd. ''We krijgen nu echt heel veel huiswerk hoor Ron''Zei Hermione fel, Hermione en Ron begonnen een hele discussie. ''Geef eens''Zei Fay en haalde Harry's bril van zijn gezicht die het helemaal niet verwachten en zette hem zelf op.''Wow, ik zie alles opeens zo Vaag''Zei Fay terwijl ze de zaal door keek, ''En ik ze niks''Zei Harry terwijl hij zijn bril probeerde te pakken. ''Zijn je ogen zo slecht?''Vroeg Fay grinnikend, ''Ja, en geef nou maar terug''Zei Harry zuchtend. Fay grinnikte nogmaals en zette Harry's bril eigenhandig weer op zijn neus. ''Beter?''Vroeg ze schattig, ''Veel beter''Zei Harry en glimlachte even. Een paar seconde lang keken ze elkaar, toen Fay opeens Harry's toverstok uit de zak van zijn gewaad pakte en ervandoor ging. ''Fay!''Riep Harry half lachend, ''Stal ze nou net je toverstok?''Vroeg Ginny geamuseerd. ''Ja''Zei Harry droog en toen pas drong het helemaal tot hem door. ''Fay, kom terug!"'Riep hij snel en ging haar vervolgens achterna. Fay had absoluut geen zin om het gekibbel van Hermione en Ron aan te horen, dus verzon ze zelf maar iets. Fay rende tussen de leerlingen door die de grote zaal in liepen met Harry op haar hielen.
''Pak me dan als je kan!''Zei Fay grinnikend, ze bleef vervolgens in de brede gang staan en wachtte tot Harry er ook was. ''Fay geef men toverstok terug!''Zei Harry terwijl hij licht hijgde. ''Nee''Zei Fay grinnikend, ''Eerst het wachtwoord''. ''Wachtwoord?''Herhaalde Harry verbaast, het was zijn toverstok, hoezo had hij daar een wachtwoord voor nodig? ''Anders krijg je hem niet terug''Zei Fay en hield Harry's toverstok achter haar rug. ''Alsjeblieft?''Zei Harry voorzichtig,
''Fout''Zei Fay grijnzend, ze had hier echt lol in. ''Snoepjes?''Rade Harry nogmaals, ''Heb je snoepjes?''Vroeg Fay nieuwsgierig, ze hield wel van snoep. Harry schudde zijn hoofd en dacht vervolgens weer na, ''Knuffel?''Zei hij voorzichtig. ''Jaa!''Riep Fay enthousiast en gaf Harry direct een dikke knuffel. Harry grinnikte alleen maar, Fay was gewoon te leuk voor woorden. ''Alsjeblieft''Zei Fay toen ze Harry weer los had gelaten en overhandigde hem zijn toverstok.
''Heb je ook een reden waarom je dit deed?''Vroeg Harry grinnikend,
''Ik had geen zin om Hermione en Ron te zien ruziën''Zei Fay met een voorzichtige glimlach. ''Aah okej''Zei Harry, het was eigenlijk wel een verdomd goed idee van Fay om de pinnige seweer tussen Hermione en Ron zo te ontvluchten. ''Laten we teruggaan dadelijk is het eten op''Zei Fay en trok Harry mee aan zijn hand. ''Dat kan niet want het eten verschijnt steeds wee-''Zei Harry, maar hij werd onderbroken door een heel bekend gekrijs. ''Moet je zien dat haar van Fay is nog steeds even saai en futloos!''Krijste Pansy Park die met haar vriendinnen groepje langsliep.
Achter haar liepen Blaise Zabini en Draco Malfoy, het leek net alsof ze expres de afstand steeds vergrote tussen hun en Pansy Park. De zwadderaars schoten in de lach alleen, Draco gaf geen kik en keek zelfs even vernietigend naar Pansy Park.
Fay voelde snel aan haar brons bruine haren, ze vond Pansy natuurlijk wel idioot maar dat betekende niet dat haar opmerkingen haar niet kwetste.
''Is mijn haar echt saai?''Vroeg Fay onzeker aan Harry toen Pansy en haar clique voorbij liepen. ''Welnee! Je gelooft toch niet wat Pansy zegt?''Zei Harry, Pansy beledigde ook altijd Hermione om haar uiterlijk,
maar Fay kon je toch onmogelijk beledigen om haar uiterlijk?
Fay schudde snel haar hoofd, ''Laten we gaan eten, want de lessen beginnen zo meteen''Zei ze en trok Harry weer mee. Harry zelf vond het merkwaardig dat toen Pansy een opmerking maakte over Fay's haar, Draco de enige was die niet moest lachen.


Reageer (4)

  • Galadriwele

    Oh help! Ik ga flauwvallen door jouw megagoed verhaal! ö
    Ik hou precies heel erg veel van Fay haar persoonlijkheid, ze is echt geweldig ;D
    Snel verder! (:

    Liefs,
    Soetkin (flower)

    1 decennium geleden
  • Delic

    Pansy beledigde ook altijd Hermione om haar uiterlijk,
    maar Fay kon je toch onmogelijk beledigen om haar uiterlijk?

    dat is zo hard voor hermelien x3

    1 decennium geleden
  • Pam

    Fay is gewoon een crazy girl

    Iemand houd van Fay(cool)

    1 decennium geleden
  • Smesty

    HAAAT AAN PANSY!!!!!!!(6)
    Fay is echt prettig gestoord xD
    Love it!!(H)
    Snel verder!!
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen