Srry voor lang wachten!. Maar 'k had geen zin, en was me ook aan het voorbereiden op school. & Er kwam op 6december een meeting, dus moest 'k me daar ook op voorbereiden, en nu bn ik ziek, dus ook weer eens een ding waar 'k niet tegen kan
was ist passiert
Met veel schrik lopen we naar de anderen "TOM!!" en ik verstop me al achter Andreas. Tom kijk niet-begrijpend en met volle mond Andreas aan "Whaa?" "Og eet je mond leeg varken" Hij slikt, en ik zie hem kwaad naar me zien. Bill pakt me vast langs achtere en trek me mee, waarom weet ik niet, en duuwd me de zetel in, en dwingt me. "blijvn zitten!!" ik zucht en zak naar onderen "'k haat jullie" fluister ik. Bill heeft het waarschijnlijk gehoord, want ik voel een warm gloed op mn wang, mn rechter hand, gaat automatisch naar mn mn rechter wang, ik kijk op en kijk Bill vernietigd aan. Hij kijkt geschrokken vn zn eigen daad "Srry Melinda, had ik niet mogen doen" en wilt me knuffelen "IK SNAP JULLIE ECHT NIET" en staat op, allee aandacht op mij gericht, net als Andreas en Tom. Ze stoppn met ruzie maken, Bill kijk me aan net of ik vn een ander planeet kom "DE ENE MOMENT HATEN JULLIE MIJ GELIJK DE PEST!!, NU JE ME EEN FLAAI ROND MN OREN HEBT GEGEVEN, ZONDER REDEN!! BEN JE WAAR POSLIEF, WEET JE KAULITZEN!! IK HAAT JULLIE EN KWIL JULLIE NOOIT MEER ZIEN, IK HEB HEEEEEEL ERG SPIJT DAT IK JULLIE NICHT BEN, WANT JULLIE ...... SUCKEN VOOR GEEN METER!!" en kwaad duw ik Bill weg en ren weg. Ik hoor Andreas nog achter me lopen, maar veel aandacht geeft ik niet, het boeit me allemaal niet meer! ik ga naar huis ja, en ik blijf daar, niets of niemand haald me er nu weg!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Repent

    geweeeeldig <3

    1 decennium geleden
  • CBUndTHLover

    eerst verkrachte,dan afschuwen en slaan en nu medelijden hebben nee voor mij ni (N)


    ps super quizlet hoor ik heb het ni tegen u he wel tegen het quiz

    1 decennium geleden
  • GustavLieber

    Superrrrrrr

    1 decennium geleden
  • helsigirl

    kei goeie quiz nichtje you are the best
    nwly hsvvj meid je quizen zijn verslaavend bij mùij (K)(yeah)

    1 decennium geleden
  • THgirrrlll

    spr next next next!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen