jeej 3O
was ist passiert
We komen by me thuis aan, en mn moeder knikt goedkeuren. We lopen naar boven lachend en duwend, We belanden met een zucht op mn bed, Sophie kijkt me aan, en knipoogt, ze staat op, en ik leun op mn ellebogen. Ze graait in haar tas & haald er een zakje uit "Wil je ook?" en toont wat er in zit. "Sophie nee, niet hier!" Ze kijkt rond "is hier cameraa ofzoo??" en ze haald haar kaart boven, en glas. Ze legt het witte poeder op het glas en verdeeld het in 3 delen, Ik kijk hoe ze 1 strookje binnen snuift "Ahh Komaan Melinda, toe!" Ik schud mn hoofd. Ze snuif het tweede strookje op, en lacht "Tis lekker!!" zucht ze. Ik knik & krijg terug de drang om het te doen. 'k sta op en zet met men knieeen naast Sophie, ze schuif het glas met 1 strookje witte poeder naar me toe

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Repent

    Suuuuuuper! ;O

    1 decennium geleden
  • TomFuCker

    Super mooi (H)
    ma wel triestig ook(huil)
    LoveYou(K)

    1 decennium geleden
  • helsigirl

    zekkerlang genoeg en een goede quiz men nichtjje is the best er in en in clipjes ook en ik wil ze ook nooit kwijt (hoera)

    1 decennium geleden
  • NaniDiamonds

    Eindelijk de waarheid :Y)

    Verderrrrrrrrrr:D:D:D

    xx(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen