Oehlalala x) 5O iis iin ziicht x'D
Ik ben zoo happy als een klein konijntje. Zijn die happy?
Njaa boeiend ><.
was ist passiert
"Als je het niet aankunt, waarom ben je hier dan?" ik wordt geduwd, alleen kan ik de gezichten en de stemmen niet zo goed plaatsen. "Ga terug naar je mamie" Ik wordt harder geduwd dan anders. Ik wordt terug aan mijn arm vastgepakt "slet".."hoer".."motiig kind" Ik wordt op de grond gesmeten en voel een stamp in mijn buik "dat kind zal zich beklagen met zo'n moeder als jij". Ik ween en hou mijn handen voor mijn zicht ook sluit ik mijn ogen. "Melinda.." Ik wordt weer heen en weer geduwt "MELINDA..!!" Verschrikt open ik mijn ogen, en kijk Bill en Tom verschrikt aan "Heeyy, gaat het?" ik schud mijn hoofd en ik kijk naar mijn buik. Tom heeft mij vast en ook voel ik Bills handen op mijn rug.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • helsigirl

    wat vertellen :O ik ga verder spannend(yeah)

    1 decennium geleden
  • DEVINExDEVIL

    SUper leuk!! :D

    eneh.. iiCk vind het een super geile foto.. als je gOed kijkt lijkt het net Of Bill zijn brOek HHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLL gOed gevuld is xD (dance)(yeah)

    xXx <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen