OMG EERSTE DEEL IS AL 139 x GEMAAKT Ö Allee dn nog 1, maar dernaa zullen jullie toch moeten wachten, want morgen zal ik weer geen inspiratie hebben ><. Jullie denken nu vast, maak er dn nu zoveel je kan, geloof me kind, het is niet zo makkelijk dan het lijkt hoor ^^
was ist passiert
Bill kijkt me vijandig aan, en staat op ontploffen, ik slik en zie hem stapje dichterbij komen. Ook stap ik stapje per stapje verderaf van Bill "B-ben je z-zwanger?.." Ik knik "Van Andreas, Mijn beste vriend" en hij wijst naar zich zelf. Ik krigj nu echt schrik van Bill en sta met mijn rug tegen het rand van het balkon. Ja mijn kamer - die vroeger van Bill was - heeft een balkon. Bill staatnu te dicht - naar mijn goesting - "Jij mag van geluk spreken dat je familie bent, of ik had je elkaar geramt." ik slik, en haal adem, want net had Bill me vast aan mijn keel. Bill loopt weg en stopt aan de deur, zonder om te draaien zegt hij de laatste woorden "Je maakt het uit, morgen nog, met mij erbij." Hij loopt weg, en slaagt de deur toe, ik zak door mijn knieen en ween harder dan ik ooit had geweent.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • THExBITCH

    VERDER!!!!!!!!!!
    mooi geschreven!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • helsigirl

    ok das mega erch(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)
    ma goeie quizen verder verder (hoera)

    1 decennium geleden
  • FrancisAvery

    ö damn... Ik zit echt zo voor de pc:

    O.O - è.é - O.O WAAAHHHHH snel verder :$


    xD


    sowwy XD (flower)

    1 decennium geleden
  • Wasilewski

    VERDER (H)!
    i love this story;d

    1 decennium geleden
  • DEVINExDEVIL

    SNEL VERDER :D:D:D

    xXx <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen