Heeyy, ik hebb eens mijn verhaaltjes terug herlezen, en ik zag dat we al een jaar verder waren! dus da wilt dus zegge, dat Melinda nu 18 is, en Bill/Tom 19 ^^ Ook ben ik aan het nadenken, hoe ik mijn tweede serie gaan doen, want ooit komt hier een eind aan, maar don't worry! hij gaat nog altijd verder sùùh. Maar ik denk dat ik mijn tweede serie iets met geesten, en spiegels gaan doen! Like Bloody Mary x'D Njaa, daar ben ik nog niet uit. Want deze serie is ook al met geesten, en spiegels.
Nu vragen jullie misschien af, hoe zit da nu met dien Baby, dat in Melinda's buik zit, awel dat zal ik u eens zeggen sùùh; Daar gaat alles goed mee (: Heb het haar gevraagd x'D neeh neeh, maar daar is alles pikkobello mee ^.^
___________________________________________
Omg Melinda, ik hoor iemand gillen, en ik zie dat ze Melinda in de zelfde houding als Tom vast houden. "Kom er bij, m'n lief kind" Melinda, heeft een bloedneus "wat willen jullie, geld?!" ze schudden allemaal hun hoofd. "we willen dat jullie stoppen met Tokio Hotel!" Tom spartel tegen, net als Melinda, maar daar stoppen ze gauw mee, als de messen dichter tegen hun keel word gehouden! Ik zucht en huiver.

Ejoy!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Wasilewski

    verder (H)

    1 decennium geleden
  • Mikrokosmos

    Snel verder!!!
    xx

    1 decennium geleden
  • helsigirl

    SLIK verder bitte schon

    1 decennium geleden
  • THExBITCH

    verder!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • LunaMondo

    verdeeeeeeeeeeeeeeeeer =D

    (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen