Foto bij chapter 38: Vechten voor Haunter

Ik kwam er laatst achter dat ik iets misschien niet duidelijk heb gemaakt.Team aqua en team magma bestaan niet meer.Team rocket heeft ze verslagen en heerst nu over het kwaad in Hoenn (en de leiders van aqua en magma werden wat oud)

'Doe Whirlwind.' Beval Bako.Treyson en Makoto konden net op tijd wegprong maar Rea werd gevangen in de Whirlwind.
'Rea!' Riep Treyson bezorgt.De Whirlwind keerde terug naar Bako.De Whirlwind losde op en Rea kwam te voor schijn.Nog voordat ze kon wegrennen pakte Bako Rea bij haar haren.
'Auuw!' Riep Rea.Bako dwingde haar op haar knieën zodat ze niets meer kon doen.Treyson en Makoto werden nog bozer.
'Hey,laat haar gaan!' Riep Makoto.Bako schudde zijn hooft.
'Dat kan ik niet doen.Ik schakel eerst die Haunter uit en daarna gaan jullie meteen verder met reizen.' Zei Bako.Treyson wilde zijn pokebal van Taillow pakken toen opeens een energy ball op hem afkwam.Shiftry had hem supersnel afgevuurd.Sandshrew sprong van Treyson's schouder af en werd geraakt door de energy ball.Sanshrew viel op de grond.Gras aanvallen maakte veel schade bij Sandshrew.
'Sanshrew?' Zei Treyson verbaast. 'Nog een keer,Shiftry.' Zei Bako grijnsend.Sanshrew kwam vermoeid overeind.Zijn klauwen werden van metaal.Hij wil metal claw gebruiken. Bedacht Treyson.
'Stop,Sandshrew!' Riep Treyson maar het was al te laat.Sandshrew's metal claw was niet genoeg om de energy ball te stoppen.Sandshrew werd hard geraakt en viel verslagen op de grond.Treyson rende naar hem toe.
'Sandshrew gaat het?' Vroeg Treyson bezorgt.Hij zakte door zijn knieën en tilde Sandshrew in zijn armen.'Sandshrew.' Mompelde Treyson.Wat Treyson niet in de gaten had was dat Shiftry een Solarbeam aan het laden was.Makoto zag het ook niet want hij stond ook bij Sandshrew.
'Nu!Maak Haunter af!' Riep Bako.De solarbeam ging recht op Haunter af.
'NEE!' Riep Makoto.Hij sprintte.Makoto sprong voor Haunter en werd geraakt door de solarbeam.Makoto vloog een eind naar achter en viel op de grond.Makoto schokte van de pijn.
'Aaaaaaaaaaaaaaaaaarg!' Riep hij.Treyson legde Sandshrew op zijn schouder en rende naar Makoto.
'Makoto?!' Riep hij.Treyson viel op zijn knieën naast Makoto.
'Aaaaaaaaaaarg.' Kreunde Makoto van de pijn.Zijn shirt was op zijn buik kapot gescheurd.Zijn buik was één grootte wond.Treyson trok zijn vest uit en knoopte het om de buik van Makoto om het bloedde te minderen.
Haunter vloog naar Makoto toe.Tranen stroomde over Haunter's wangen.
'Haun haunter.' Snikte Haunter.
'Het komt wel in orde.' Trooste Treyson Haunter.Hoewel hij daar niet zo zeker van was.
'Dat gebeurd er nou als jullie je er mee bemoeien.' Zei Bako.
'Shiftry doe silver wind.' Beval Bako.Makoto beet op zijn lip en pakte snel zijn pokeballen.'Vulpix doe flamethrower,jij ook Growlithe.' Zei Makoto.Treyson keek verbaast.Dat Makoto nog bewoog.
Shiftry werd keihard geraakt door de twee flametrhowers.En hij viel uitgeschakeld neer.Makoto forceerde een glimlach door zijn pijn heen.
'Goed gedaan Vulpix,Growlithe.Kom maar weer terug.' Zei Makoto.Bako keek woedend naar de twee jongens.Hij maakte Rea vast aan een rots.Daarna liep hij naar Makoto en Treyson. 'Jij bent zo irritant.Jij moet blijkbaar eerst uitgeschakeld worden en daarna Haunter.' Zei Bako en keek naar Makoto.Treyson rende op Bako af.Hij balde een vuist.Bako duwde hem aan de kant,wat makkelijk ging want Bako was een gespierd man.Treyson viel voor Rea op de grond.Zijn kuit klapte tegen een steen aan.Treyson krimpte even in elkaar maar probeerde weer op te staan.Het lukte niet en Treyson viel weer op de grond.
'Gaat het wel?' Vroeg Rea bezorgt.Treyson knikte en keek hoe Bako op Makoto afging.Verdomme! Dacht Treyson.Bako balde een vuist.Hij haalde uit en de vuist ging op Makoto af.Opeens werd het tegen gehouden.Haunter's handen hielden die van Bako tegen.
'WAT?!' Bromde Bako pissig.
'Haunter...' Mompelde Makoto.Haunter vormde een Shadow ball tussen zijn klauwen en vuurde het in de maag van Bako af.Bako viel naar achter en greep naar zijn maag.Haunter deed shadow claw en krassen kwamen op Bako's gezicht.Bako stond weer op en probeerde Haunter te slaan maar dat lukte niet.Haunter begon te grijnsen.Bako werd geraakt door Thunderbolt en viel van de berg af.Bako werd opgevangen door een Arcenine van agent Jenny die beneden de berg stond.Jenny bracht Bako naar de gevangenis.
'Grovyle,kom eruit.' Zei Treyson. 'Maak Rea los en haal Yassup van die richel.' Zei Treyson.Grovyle knikte en deed wat hem gevraagt werd.Treyson probeerde te staan,het lukte, en liep naar Makoto.
'Alles komt goed.' Zei Treyson tegen Makoto.
'Optimist.' Zei Makoto sarcastisch.Ze lachte maar Makoto kromp weer ineen van de pijn.Reddingdienst van het pokecenter haalde Makoto van de berg.Daarna Treyson,Rea en Yassup.Met z'n drieën zaten ze nu te wachten op Makoto.Treyson keek gespannen naar de rode lamp van de wachtkamer in het ziekenhuis.

Voor vandaag kap ik(denk ik).IK ben niet lekker en moet morgen weer naar school want ik ben al vaak ziek geweest dit jaar en anders mis ik te veel les.Vind ik niet erg maar m'n ouders en school denkt daar anders over.

Reageer (4)

  • KidouYuuto

    kom op niks klopt van mijn verhaal

    1 decennium geleden
  • KuroTenshi

    Wat is dat toch met mensen die voor pokemon springen om aanvallen op te vangen?! Pokemons gaan niet dood van die aanvallen. Mensen daarintegen kunnen dood gaan.

    1 decennium geleden
  • AnimeWrither

    Dit verhaal is een grote bende van moordmachines geworden :D In plaats van Pokémon heb je een horror-verhaal geschrven :D

    1 decennium geleden
  • Pkmnfan

    arme Makoto,:(
    voel de wraak van HaunterxD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen