Ella zat op de 4de verdieping in een donker hoekje.Ze keek naar de voorbij komende mensen,wachtend tot ze er eentje apart kon enmen en ahar woede er op af kon reagere.Anderling had haar strafwerk gegeven omdat ze tijdens de les in plaats van haar naald een Griffoendor in een rat had veranderd.
Ze zag een grote pottig kerel alleen lopen.Perfect.Ze kwam uit ahar hoekje en ging voor hem staan.
"Het spijt me kerel,maar ik ben kwaad en ik meot me even afreageren"
De jongen keek ahar aan en lachte."Leer jij eerst nog maar fatsoenlijk toveren voor je een aanval probeerd op een zevende jaars.Iets anders dan me proberen te vervloeken mag je wel,schoonheid." Ella werd nu nog woedender.Ze richte haar toverstok op zen gezicht."Je zou er nog van vershiete wat ik kan!"
Ze blies hem de gang door recht tegen een muur.Hij keek haar verrast aan en pakte toen ook zen toverstok."Zo dus het kleintje kan toveren." Hij vuurde ene verlammingsspreuk af.
Ella ontweek en vuurde er een terug.
"Protego."Riep de jongen.De spreuk kaatste weg.Ella trok ene wnekbrauw op;"Is dat alles dat je kan?"
Ze vuurde spreuken op elkaar af en hoe langer eht duurde hoe meer voldoening Ella kreeg.Z ehad hem al diverse keren geraakt en hij haar nog amar een keer.
Uiteindelijk lsaagde de pottige zevende jaars erin ahar te verlammen.Hij liep anar haar toe, net op eht moment dat jay kwam aan lopen.Jay stak zijn been uit en de zevende jaar smakte languit op de grond.
"Niemand raakt ene van mijn vrienden aan." zijn stem was nog steeds rustig en koel.Hij liep naar ella en bevrijde haar van de spreuk."Alles goed?"
"Ja bedankt,ik zal hem wel even afmaken." ze liep naar de zevende jaars toen.Maar voor ze iets kon doen...
"expelliarmus!" De toverstokken van Ella en jay vlogen naar hem toe."Nu heb ik jullie,vuile Zwadderaars!" Hij liep dreigend naar hem toe.
"Jay,ik weet dat je veel eer hebt en ik weet dat je nooit terug stapt van een deul,amar nu raad ik je aan om mee te komen!"
Ella trok Junior mee de gang door.Vloeken en spreuken volgen om hen heen.Ze bukte en ontweken.
"Ik krijg jullie wel!" Hij liep achter hen aan en junoir en Ella doken een geheime gang in.Ze liepn verder. Het zweet liep over hun vorhoofd.Gang in gang uit...
Uiteidnelijk stonden ze hijgend tegen een muur.
"Zijn w ehem kwijt?" Ella zakte op de grond.
"Ik denk eht wel...en onze toverstokken ook."
Hij zakte naast ella neer."Waar moesten we gaan lopen? we konden onze toverstokken met gemak terug krijgen."
"dat was ovor de zekerjheid."
"Nu heb ik jullie!" De pottige zevende jaars stond tegen over hen.Hij richte zijn toverstok op hen."Paralitis!"
Een rode lichtflits schoot door de gang.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen