We zitten al aardig ver hea (: Echt bedankt allemaal voor die reactie's, zonder was ik gewoon niet verder gegaan!.. Ik wist eerst niet dat deze serie ooit wordt gelezen. Maar omdat ik koppig was, heb ik het eerst deel toen online gezet. & wat ik niet verwachte, hij werd gemaakt, en er werd reactie gegeven. Ook omdat ik niet content was, van de hoeveelheden het gemaakt werd, ben ik gaan zagen bij m'n vriendinnen, die hier ook een profiel hebben en of Tokio Hotel fan zijn. En doordat ik goed kan zagen, hebben ze het gelezen en gereageerd!. & Waarom ik deze serie beter vindt? het was ooit een droom dat ik gedroomd heb. En het zat telekens in m'n koppie, en ik dacht.. Laat ik m'n droom medelen met andere Fans ^^. Ik ben ook met m'n vervolg van deze serie bezig, de titel is nog geheim! & de naam vn de baby ook. Binnekort als deze ten eind loop, ga ik er alles over vertellen, eigelijk wijst het zich uit ^^.
____________________________________________________________________
Zijn hoofd komt dichter naar m'n oor "Je zal altijd m'n favorite nichtje blijven" en ik voel kusjes op m'n wang en kort derna één in m'n nek.

Enjoy..

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen