iiCk verveeel mee!! &nd ben nog steed triest, & neehh deze serie gaat er niet onder leiden! Heb een goei gesprek ghad, met een hele lieve, vertrouwde, special persoon. Die persoon kent me al 17 jaar! Jaa jaa, Mijn mama!



"Ik ben een beschermengel van Bill" we kijken Bill aan. Bill slaagt rood uit. "Ik ben de beschermengel van Tom" een meisje van mijn leeftijd komt er aan. Tom likt aan zijn piercing en krijg al een tik van mijn pa tegen zijn achterhoofd. "Wie's mijn beschermengel dan?" allemaal kijken ze me aan. Ik kijk omlaag en voel dan een hand onder m'n kin. Ik laat me leiden en zie dan een oude vriendin van vroeger. Die vriendin hield me met alles, daar kon al m'n geheimen tegen kwijt. Zij hielp me toen ook met die drugsprobleem. Spijtig genoeg toen we ruzie kregen, liep ze kwaad weg en werd aangereden door een auto. Het liep fataal af voor haar. Ik kijk haar aan "Dan ben ik Melinda" ik lach m'n tanden bloot "We zijn onze lichamen kwijt" allemaal knikken ze als Tom dat gezegt heeft. "weten we, daarom helpen wij jullie, het terug te krijgen, en zo snel mogelijk. Want die mensen zijn moordzuchtig. En anders gaat jou kind het niet halen" zegt de beschermengel van Tom; Katy. We knikken en worden begleid naar ergens.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen