sorry schatjess van me dat jullie lang hebben gewacht! Maar ik heb gewoon geen zin meer om te schrijven! Ik heb geen fit en of inspiratie. Ik ben gewoon op enz.. Dus, er komen wel delen enz, maar héél onregelmatig! Sorry, of het is dat, of ik zet het gewoon op stop.. && Ik ben ook nog eens bezig met m'n vervolg op deze serie! Het naam van het vervolg ga noeme ``Who's Child am I?´´..

Ik loop door een witte gang. Voor mij licht, het doet pijn aan mijn ogen, maar het is zo helder en mooi. Ik wil er naar toe gaan, maar iets in me zegt dat ik er niet in mag, of het loopt slecht af. Ik loop terug, en voor mij zie ik iemand zitten, gehurkt "Hallo?" het kijkt op, en ik zie dat het een klein jongetje is "Ga er maar in" zegt hij, ik kijk naar het licht en naar hem "liever niet, anders ben ik dood" hij kijk me aan "dat ben je al" ik schud m'n hoofd "nee hoor, zolang ik heb gehoord, tussen het gesprek van m'n broer en nicht lig ik in coma." ik zie naar hem, en hij wenkt zijn blik nie af. "geloof je eigen leugens maar" en hij staat op. Ik voel een paar vingers rond mijn handpalm, en zie dat hij me vast heeft. "wat ga je doen?" . "Als jij niet wilt gaan, dan neem ik je wel mee" ik trek me los "nee!" en ik wil weggaan, maar het lukt me niet. Het licht komt dichter en ik besef dat ik er naartoe geleid wordt.

'143
E N J O Y

(flower)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • tomismyheroxx

    supperr!!!! al vind ik het toch een beetj eng

    1 decennium geleden
  • Karennn

    Njaa,
    kweethet kben errug laat met reactie xd'
    pas aangemeld enzo, maar kheb alles gelezen<3
    moooimoooi!

    x, ily
    (K)

    1 decennium geleden
  • LunaMondo

    verderrr

    xx

    1 decennium geleden
  • Mikrokosmos

    Spannend!!
    Verder
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen