Ik zit nu op m'n moeder haar pc, heb haar kunnen overtuige =D Bovn is het kouud enz.. En m'n msn duurt uren voor hij aanmeld ='(

Melinda komt stapje per stapje dichter. Ik voel d'r angs. Haar warmte. Haar liefde. Zelfs haar kindje gevoelens voel ik, zelf weet ik niet wanneer ik dit gave hebt gekregen. Bij Tom voel ik ook angs, angst en angst. Liefde zit bij hem heel erg weggeborgen. "Bill?" hoor ik, ik kijk langzaam op en zie Melinda gehurkt voor me zitten. Ik lach héél flauw en wil m'n arm vooruitstrekken maar alleen wilt niks meewerken. Tom staat er maar bij, en heeft angst "angsthaast" denk ik. Ik kijk naast me, en aan de einde van de gang, wacht er een meisje, ze is akelig en heeft een vreselijk uitzicht. Tom komt toch ietje dichter en houdt Melinda's schouder vast. Praten lukt niet, en ik denk niet dat melinda en Tom nu ook zouwde praten.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Reminiscence

    verder ^^

    1 decennium geleden
  • Chara

    aaaah snel verder!!!
    moet van mij!!!!
    xoxo

    1 decennium geleden
  • Doomedlion

    Ik vind het verhaal spooky :P

    Snel verder :D

    1 decennium geleden
  • Mikrokosmos

    Nog snel voor ik ga slapen!!
    SPANNEND!
    snel verder
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen