What happend?
Ik kick m'n dekens weg, en loop naar Kim toe, die totaal niks af weet, dat er getekend is op haar gezicht. Snorhaartje, een zwarte punt op haar neus, en tandjes op haar lippen. Ik lach me een deuk.

Weiter
Kim wordt wakker en kijkt iedereen verveelend aan 'wat zijn jullie aan het doen?' Bill gooit de viltstift achter zich en lacht geniepig 'Nikske!' lacht Tom, en loop naar zijn kamer. Bill volgt en raapp bij het lopen de vilstift op 'en waarom kijk jij weer zo vrolijk?' vraagt ze aan me. Ik haal m'n schouders op en kruipt terug mijn bed in 'Morgen is dat concert' gaapt Kim. Dat is weer ook, morgen zien we de jongens spelen, zo graaf. Ik lach en val met een grappig gevoel in slaap.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • TomWhisperer

    :vorkman:

    1 decennium geleden
  • xBKxFreak

    verder :p you are the best cousin :p

    1 decennium geleden
  • Athalie

    as always weer geweldig:D

    1 decennium geleden
  • Klungelsmurf

    ZIt ik net lekker in het verhaal, stopt het x'D En en en.. je moet snel verder want eigelijk wil heel stiekem weten wat er aan de hand is.

    1 decennium geleden
  • Repent

    Ik snap eigenlijk niet waarom Simone dat laatste vraagt ;D Maar dat zal ik wel te weten komen in de volgende zeker? Lieve schat, snel verder bitte? <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen