What Happend
Simone schrikt. 'Wow, het is maar een kus hoor' lacht Kim en pakt een appel 'Misschien heb ik nog nooit kussjes gehad' Kim kijkt Simone verslagen aan 'Ook nooit van de jongens?!' 'Jaa 1 keer van Bill, toen ik zijn jas kwam brengen die hij vergeten was' Kim bijt al lachend in haar appel. Ik pak ook een appel maar bijt er niet in. Dus ik leg het weer weg 'Is er iets meisje?' vraagt Simone, Ik haal m'n schouders op 'Niks speciaaal' antwoord ik.

Weiterr
Simone keek me achterdochtig en minutelang aan. Ergens erger ik me eraan, dus kijk naar buiten, Kim is alweer weg, naar waar weet ik niet. Ik zit hier alleen met Simone. Ze schuif dichter naar me toe 'Is er echt niks?!' ik kijk haar niet aan, en haal bruut m'n schouders op. 'Meiid, vertel maar hoor! ik zal je proberen te helpen' ik keek ze aan, en kreeg een brok in m'n keel 'Sorry, maar met dit kan je me niet helpen,!' Simone knuffelde me, en op een of ander manier deet het me goed. Ik hoorde gelach vanuit de woonkamer door de keuken komen. 'Bill, ik ga je straks door het publiek gooien, als je m'n pet niet terug geeft, idioote zak!' oke dat was dus Tom. Ik lachte en voelde een schok aan m'n schouder 'dit wilde ik zien' ik lachte en knikte.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • TomWhisperer

    A-we-some (:

    1 decennium geleden
  • xBKxFreak

    :P hehe tom is funny xD

    1 decennium geleden
  • Athalie

    SNEL VERDER!
    echt geweldig! <3

    1 decennium geleden
  • THExBITCH

    verder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Mikrokosmos

    Snel verder!!
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen