What Happend:
Hij lachte gemeen, liep naar Simone, kreeg de sleutels overhandigt en klikte de deuren weer open. Ik was slimer en klikte ze weer vast, weer hoorde ik ze open gaan, en weer klikte ik ze vast. Open,toe,open,toe,open,toe 'zeg dat ik geen speelgoed hea!' hoor ik Simone kelen tegen Tom. Tom klikte rasendsnel de deur open, pakte de deur vast, en kieperd ze open, nog voordat ik ze dicht kon klikken. 'Gatchaaa' zei hij, en zette zich boven me.

Weiterr
Ik probeer Tom van me af te slaan, maar hij heeft m'n armen boven mij geslagen 'Tom, je bent zwaaar!!' hij lacht en zet zich goed. Plots hoor ik de autodeur toe slaan, en op slot 'wat heb je gedaan?!' vraag ik geschockt aan hem. Hij lacht, en wiebeld met zijn wenkbrauwen 'Nu kan je niet meer weg!' ik zucht en probeer onderuit te komen 'Nice try Sharonatje!' 'noem mij zo niet, idioot!'.
Ik sluit mijn ogen en voel dat Tom's pet uit m'n hand wordt gepakt. Niet bruut, maar héél zacht. Ik voel Tom zich meer over me bukken, mijn ogen blijven gesloten. Ik voel een kusje op mijn wang 'Thanks voor m'n pet' ik voel hem bewegen boven me. Ik open m'n ogen en zie hem grijzen 'ga van me af!' ergens meen ik die zin totaal niet, ik wil hem laten zitten! Tom's handen pakken m'n heupen vast en ze leiden meer onder m'n t-shirt.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • TomWhisperer

    Dikke porno joenge ;o

    1 decennium geleden
  • xBKxFreak

    spannend gwn verder :P

    1 decennium geleden
  • Athalie

    Ja hij was lang:D maar dat is niet erg hoooor:D
    me love it!

    1 decennium geleden
  • Mikrokosmos

    Spr!!
    Snel verder!!
    xx

    1 decennium geleden
  • Repent

    Serieeeeus, hij was prachtig (: En nog lang ook! Deze was zzeeeeeeeeeeeeeeeekkeeer mijn favoriet ofzo! Ofja, denk ik tog (: ja hoor! aaaaaaaaah, rap door hij 's echt awesome ik wil zien hoe hij verder gaaaaaat ^^ <3 En weeer heb je me hyper gemaakt x'd <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen