Omdat TomsexGodje het zo lief vroeg op msn x'D

What Happend
Ik zie Kim overdreven happy naar me toe komen 'Wat is er?!' vraagt ze naar me, ik veeg nog mijn laatste tranen weg en knuffel kim, negerend Kim's blik ga ik Simone achterna -die net buitn komt-. Ik zet me in de auto, en Kim komt naast me zitten. Ik kijk nog door de raam en zie Tom lachend zijn auto in gaan, met Bill achter zich.

Weiter
We komen aan in het concertzaal, en ik zie Bill & Tom doorrijden naar de achterkant van het gebouw. Simone stapt uit net als wij trouwens. Ik stap naast Kim, en voel me niet echt blij op het moment. Kim pakt me vast en ik pak haar vast aan d'r middel, in de auto heb ik het toch maar uitgelegd, via een smsje, ik wil niet dat Simone dit te horen krijgt. 'We zijn familie en vrienden van Tom en Bill' antwoord Simone, ze laten ons door. Ik kijk achter me en de deuren sluiten zich terug. Ik kijk weer voor me en loop achter Simone aan, en Kim achter me.Simone begleid ons naar achtere, en we komen uit aan de kleedkamers. Ik hoor Kim niet meer achter me lopen, dus stop ik met lopen en draai me om. Kim is ergens in een deuropening blijven staan.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • TomWhisperer

    Mwhuhaha, Die Shireen (':

    1 decennium geleden
  • xBKxFreak

    :O weiter

    1 decennium geleden
  • THExBITCH

    verder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Athalie

    ooooooomaaaaaaigoootttt.
    Snel verder alsjbelieeeeft?
    *kijkt je aan met puppyoogjes*
    *gaat op 'r knien.*
    SCHNELLL WEITER!!<333

    1 decennium geleden
  • Repent

    Je hebt er nog een geschreven ;O Jij bent zo lief! Nu zal ik er ook nog rap eentje op zetten maar ik moet dan echt wel direct door. Ahw, je bent een schat. Hij is geweldig ;D Ik neem da zo kei serieus en Tom lacht mij eigelijk vierkantig uit ;D Ma bon, i like it ^^ <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen