Foto bij 22

Chazziee iss cuteee(H)

Ik verdien reacties omdat ik pas bij 10 abo's zou schrijven en ik heb er nog maar 8, dus ik ben lieff...Ahhuummm..

We waren net om het hoekje tot we mijn naam hoorde, we draaiden om en zagen justin en chaz aan komen lopen. ‘Hallo dames!’ zei Chaz vrolijk. Justin kwam naast me lopen ‘Heey Shawty!’ zei hij even vrolijk als chaz ‘Heey’ zei ik terwijl ik hem aankeek en snel weer weg keek. Ik zag Ashley en Chaz sneaky naar me kijken ‘Wat staan jullie daar nou stom te kijken?’ ‘Hmm..niks hoor’ ze keken allebei weer met een glimlach voor zich.
We liepen samen door naar de speeltuin die vlakbij m’n huis stond. Toen we daar waren gingen we allemaal in een ligschommel liggen, Justin en ik praatten wat, hij is echt schattig als hij lacht. Ashley en chaz zijn de hele tijd al aan het smoezen met elkaar. ‘Nou mensen, ik ga weg, ik moet op Amy (haar zusje) passen want mijn ouders gaan weg’ zei ashley. Wat een leugenaar! Ze zei daarnet nog dat Amy bij haar tante bleef slapen, ik zei er maar niks van anders zou justin denken dat ik niet alleen met hem wou zijn. ‘Ik ga mee!’ Chaz liep samen met Ashley weg, en toen bleef ik achter met justin. Ik ging weer achterover liggen en hield mijn hand voor mijn ogen tegen de zon. ‘Heb je er al over nagedacht?’ vroeg hij zachtjes na een tijdje. Het was nou al een week geleden dat hij me vertelde dat hij me leuk vond. ‘Jep’ zei ik zonder hem aan te kijken ‘En?’ vroeg hij zenuwachtig. Ik ging rechtop zitten en keek hem recht in zijn – mooie – ogen aan. ‘Nou ehmm..ja..kijk. Justin, denk je echt dat dit gaat lukken? Ik bedoel je bent een superster, iedere meisje droomt van jou, je tourt vaak, de paparazzi zit 24/7 achter je aan. Hoe wil je dat dan doen?’ Hij keek me grijnzend aan ‘Is dat het wat je dwarszit?’ Hij kwam dichter bij me zitten ‘Selena, wat maakt het uit? Van mij mag de hele wereld weten dat ik stapelverliefd op je ben, het is echt niet erg’ ‘Maar…Dat is toch niet leuk als de paparazzi overal is…, en alle meisjes zitten achter je aan’ ‘haha, je raakt er wel aan gewend shawty’ Ik hield me verder stil, en wat moet ik nu zeggen?
‘Kom zullen we gaan?’ zei hij na een tijdje ‘waarheen?’ ‘You will see by yourself!’ zei hij grijnzend, hij pakte mijn hand vast en trok me mee naar zijn auto, die daar stond, hoe zijn auto daar is gekomen Is een grote vraag..?

Reageer (3)

  • Smexy

    HAHA GO ON!! (flower)

    1 decennium geleden
  • cb1996

    love this storie!!!!!!!!!!(Y)

    1 decennium geleden
  • Gubleraholic

    Joeoeoeoeoe, je bent toch verder gaan. Muwahaha, ga je verder? Hij is leuk!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen