Ik verveel me & ik zit niet goedd!

'Sharonaa? gaat het?' ik knipper met mijn ogen. & ik zie dat ik me bij Bill heb geplaats, en over hem heb gelegd voor bescherming. Ik kijk achter me en zie Jorg in de sofa zitten, met Simone naast hem. Waar is Gordon?

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • TomWhisperer

    Mike Muller, héét? Nee Nee.
    Hij's gewoon Gorgeous. :Y)

    1 decennium geleden
  • Doomedlion

    Waarom geeft Tom hem gene mep of wat of een onverwachte vuistslag... :(

    1 decennium geleden
  • Repent

    Ik heb tranen in m'n ogen. Echt waar, dit vind ik echt zo erg! Ocharme tom en Bill. Aaaaahrg, ik ben zo kwaad op die jongens hun vader! Ik ik ik, aaaah. Mag ik nu met een mes binnen komen en hem de kop afhakken? Please please please please please? ('x God, ik haat die vent! Ieuw, ma zo vooz! Oke, wie wilt Tom nu nie pakke? Ma z'n vader ;O Da vind ik er echt zo over! En... oh man, ik haat die vent! Maar lieve schat, je moet echt heel heel heel heel heel rap door want hij is weer prachtig geschreven en ik ben echt heel benieuwd naar het vervolg. En als het van mij afhangt zal je mij nooit kwijt raken, je bent echt een massa's goeje vriendin en ik hou van je <3

    1 decennium geleden
  • Mikrokosmos

    :O
    Arme tom!
    Tom mag je niet sexueel misbruiken, en zeker zijn vader niet!
    Ik haat die vader vanaf ni! pff! xD

    Maar toch snel verder!!
    ps: goed geschreven.
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen