Foto bij ~16~ (16+)

Ingeling heeft me geholpen met dit hoofdstuk omdat ik me er geen flikker van weet. (Inge hier: ik weet er ook niks van hoor ö) Maar toch heeft ze me geholpen! En hier is het resultaat...
&j0y!

Ik voelde zijn hand onder mijn shirtje gaan. Met zijn vingers streelden hij mijn buik en ging steeds verder omhoog. Toen hij de rand van mijn BH aan raakte werd onze lust groter. Hij trok mijn shirt uit en ik de zijne. Ik rolde ons om zodat ik boven op hem zat. Ik maakte zijn riem los en trok zijn broek uit. Hij had geen geduld om mijn rok gewoon uit te trekken en schuurde hem kapot. Ik grinnikte toen hij ons weer omdraaide. Hij begon mijn buik te kussen en ging langzaam steeds omhoog tot hij mijn BH rand raakte. Hij ging met zijn handen naar de sluiting en opende die. Hij trok mijn BH los en gooide hem op de grond. Hij bekeek me goed en kuste me weer op mijn mond. Ik ging met mijn vinger langs de rand van zijn boxer en trok hem uit. Hij trok mijn string uit en drukte weer een kus op mijn lippen. Hij keek me aan en ik knikte. Langzaam ging hij in me. Hij lette erg op mijn gevoelens en keek naar mijn gezicht. Liefde, lust en genot ging door hem heen. Door mijn gevoelens stroomde hetzelfde en Jasper begon harder te stoten. Ik kreunde en Jasper begon te glimlachen. Van genot kreunde ik steeds harder. Hij begon steeds langzamer te stoten en begon me te strelen. Hij ging uit me en drukte kusjes op mijn lichaam. Ik drukte mezelf in zijn armen en hij legde zijn arm over mijn schouder heen. Ik legde mijn hoofd op zijn borst en sloot mijn ogen. In de hoop om met zo’n gevoel in slaap te vallen, maar dat kon jammer genoeg niet. Hij streelde mijn haar en drukte er een kus op. Ik drukte een kus op zijn lippen en gaf hem een knuffel. Ik stond op en raapte mijn kleren van de grond. Ik keek naar mijn gescheurde rok en grinnikte. Ik liep naar de kast en pakte een andere. ‘Ik ga even douchen’ zei ik en keek naar Jasper. Hij stond op en liep naar me toe. Hij drukte een kus op mijn lippen en wou me meenemen naar de badkamer maar ik hield hem tegen. ‘Ik corrigeer mezelf; Ik ga alleen douchen’ grinnikte ik. Jasper keek me teleurgesteld aan en ik lachte. Ik pakte zijn hand en trok hem mee naar de badkamer. De stralen water gingen over onze lichamen heen. Ik legde mijn hoofd op Jasper’s borst en liet het water over ons heen stromen. Zo bleven we een tijdje staan. Uiteindelijk waren we aangekleed en liepen we nu samen door het bos heen naar het huis. Toen we binnen kwamen keek Edward ons aan het een glimlach op zijn gezicht. Alice kwam binnen huppelen en keek ons precies zo aan als Edward. Straks kijken Carlisle en Esmé ons ook zo aan. Rosalie zat op de trap en gaf me een dodelijke blik. Emmett zat naast haar zijn lach in te houden, wat was ik Jasper dankbaar dat hij die weddenschap had gewonnen. Ik trok Jasper hoofdschuddend het huis uit om te jagen en nog geen seconde later voelde ik de grond schudden. Ik keek Jasper aan die: ‘Emmett’ mompelde. Ik lachte en rende met hem het bos in.

Reageer (7)

  • Tumblah

    "Ik trok Jasper hoofdschuddend het huis uit om te jagen en nog geen seconde later voelde ik de grond schudden. Ik keek Jasper aan die: ‘Emmett’ mompelde."

    hahaha geniaal, snel verder! <3

    1 decennium geleden
  • XxDarknessxX

    GEWELDIG <3
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden
  • HpsuperfanxX

    geweldig<3 wat is emmett toch een idioot XD maar wel een grappige idioot (en niet te vergeten: knappe idioot ^^)

    1 decennium geleden
  • TostiXD

    Goed gelukt horrxD
    (K)

    1 decennium geleden
  • oomsjes16

    snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen