Foto bij chapter 40: Post en een eevee redding!

Cool plaatje,niet?

Treyson,Rea en Yassup waren in één keer doorgelopen naar Mauville city.De daycare daar was failliet gegaan,Treyson wilde erlang voor zijn als zijn ei uitkwam maa dat deed het niet.Treyson vind het echt lang duren voordat het ei uitkomt.Op dit moment liepen ze Mauville city in.Deze stad was ook groter geworden.Er waren veel casino's,gokhallen en dat soort dingen.Rea rende naar Treyson toe en trok hem aan zijn arm en ze wees in de lucht.Treyson bloosde toen hij haar hand voelde.
'Kijk,een postpidgey!' Riep Rea en wees.Treyson keek op.De pidgey vloog naar hun.De brief stond geadreseerd voor Treyson en Yassup.Treyson pakte hem er snel uit.Zijn ogen werden groot.
'Yassup kom!Een brief van Ethan!' Riep Treyson naar Yassup.Yassup rende snel naar Treyson en las de brief over zijn nek mee.
Beste Treyson en Yassup,
ik heb goed en slecht nieuws: het goede is dat ik genezen ben en net me tweede badge heb behaald,
het slechte is dat Nakusa nog leeft, hij zit bij Team Rocket en viel ons aan, hij wilde Pikachu van Red stelen maar dat hebben we voorkomen en ik heb gezegt dat hij moet kiezen tussen goed en kwaad en het leek erop dat hij naar Hoenn vertrok maar of hij Team Rocket heeft verlaten weet ik niet, in iedergeval wees op je hoede en don't let your guard down,
Groetjes Sparky en Ethan.

'Nakusa...' Mompelde Treyson.
'Team rocket loopt echt de hele tijd achter Red en Pikachu aan.' Zei Yassup.Treyson keek naar Yassup en glimlachde.
'Ga jij anders maar in de stad.Ik schrijf in het pokemoncenter een broef terug.' Stelde Treyson voor want hij wist dat Yassup graag langs de nieuwe plekken in Mauville city wilde.Yassup stemde in en liep met Rea verder.Treyson had zelf eigenlijk gewilt.Niet vanwege de stad maar dan kon hij met Rea zijn,alleen...Treyson bloosde even om zijn eigen gedachte en liep snel naar het pokecenter.
Ondertussn liepen Rea en Yassup samen in de stad.Veel gejuich kwam uit een stadion.Rea en Yassup liepen nieuwsgierig naar binnen.Het was een rond stadion.In het midden rende Mightyena's en Houndoom's.Het was een soort hondenrace.Maar tot Rea's en Yassup's grote schrik gooide mensen allemaal dingen naar de pokemon.Stenen,lege blikjes,rot eten.Het parcours was ook niet vriendelijk.Op sommige plekken lagen spijkers of lag het ondr stroom door een minun.Rea keek beter.De mensen gooide op één pokemon die achter de andere aanrende.Een eevee.
De eevee zag er erg moe en verwond uit.Wat deed een eevee zoiezo in deze race? Dacht Rea.Ze trok aan Yassup's mouw en wees naar de eevee.Hij schrok ook.
'Hoe kunnen ze die eevee zo behandelen?' Vroeg hij.Rea liep naar één van de mensen die keek naar de race.
'Waarom gooien jullie in godsnaam dingen op die pokemon?' Vroeg Rea.De man keek op.
'Wat doen kinderen als jullie hier?Nou ja,we gooien om de andere pokemon te verhinderen te winnen.Zodat de pokemon waarop ik gegokt heb wint.' Legde hij uit en draaide zich geirriteerd om.Yassup en Rea keken naar de race.Eevee werd steeds erger toegetakeld.Bepaalde plekken kwamen alleen onder stroom als eevee er over liep en spijkers werden op Eevee's pad gelegd.Rea werd steeds bozer en bozer.Opeens rende ze langs de trap naar beneden.Yassup keek verbaast.
'REA!Wat ga je doen?' Riep hij.Rea draaide zich niet om.
'Die Eevee moet gered worden.' Was het enigste wat ze tegen Yassup zei.Beneden was nog een rij met mensen die eerste klas zaten.Voor hun zat een hek zodat de pokemon ze niet zouden verwonden door het een of ander.Rea stond tegen het hek.Yassup rende naar haar toe.
'Wat kunnen we doen?' Vroeg hij aan Rea.Net op dat moment werden er spiezen gegooid op de pokemon en vooral op Eevee.Rea pakte een pokebal en gooide die door het hek heen.
'Makuba doe water gun!' Riep Rea.De water gun spoot alle spiezen aan de kant.Rea klom over het hek en liep naar Makuba en de Eevee.Iedereen in het stadion begon te praten en de Mightyena en de Houndoom werden onrustig.Een paar bewakers joegen de pokemon terug in hun hok.Daarna liepen ze af op Rea.Eentje hief zijn hand om Rea te slaan maar Yassup sprong net voor haar en ving de klap op.
'Yassup!' Riep Rea geschrokken.Yassup gebaarde dat hij oke was.Opeens hing er een gespannen sfeer in het stadion.De bewaker keer naar degene die kwam aanlopen vanuit een eerste klas plek.
'De baas.' Mompelde hij.De jongen was een jaar of 18 en had licht grijs/blauw haar.Hij gebaarde dat de bewakers weg moesten.
'Dus jullie willen de race stoppen en die stomme Eevee redden,huh?Dan zal je er wel voor moeten vechten.' Zei de jongen.
'O ja,mijn naam is Yato.' Zei Yato vriendelijk.
'Mijn naam is Rea.Kom maar op als je wilt.Maar die Eevee zal je niet meer pijnigen.' Zei Rea boos.

IK HEB POKEMON WHITE GEKOCHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reageer (4)

  • KidouYuuto

    veel succes ik heb black en N is super COOL

    1 decennium geleden
  • KuroTenshi

    Veel geluk met Pokemon White. Ik persoonlijk vind Black leuker (want ik vind Reshiram cooler dan Zekrom)

    Jeeeeej ik hou van Eeevee's en de Eeveelutions. Ik hoop dat Rea de eevee krijgt

    1 decennium geleden
  • AnimeWrither

    Geghe, heb Pokémon Black and White, maar doe er niks mee :D

    1 decennium geleden
  • Pkmnfan

    Zo cool:D
    snel verdeR!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen