Foto bij Lets meet eachother!

Hallo! Ik ben Marije, gemaakt naar de ideeën van Marije aka DesxTiny, de schrijfster. Ik ben dus jullie hoofdrolspeelster in de meeste verhalen!
Mijn leeftijd verschilt per verhaal, en naar jullie mening. Als jullie vinden dat ik twaalf ben, dan ben ik twaalf. Als jullie vinden dat ik zestien ben, dan ben ik zestien! Simpel zat.
Ik, de innerlijke ik van de schrijfster, heb veel humeur en karakter wisselingen. Het zal natuurlijk afhangen van de situatie. Maar over het algemeen ben ik koppig, sarcastisch, droog en vrolijk. Mij zal je niet zo snel stuk krijgen! Ik ben bewust, en kan soms een ego hebben, alleen is die niet zo heel groot.
Mijn uiterlijk ligt dicht bij die van de schrijfster, alleen dan anders. Als je de foto ziet krijg je vast wel enig idee over hoe ik er uit zie. Alleen heb ik blauw/grijze ogen, en geen bruine. Ook is mijn haar net een beetje korter, maar niet veel korter. Ik houd van mijn lange haren, die goed staan bij de vorm van mijn gezicht. Die weer eens totaal anders is dan die van mijn schrijfster!
Hoe dan ook, ik hoop dat je veel plezier hebt in het lezen van mijn avonturen. En als jij een keer met mij op pad wil gaan, waar je ook maar naar toe wilt, dan hoef je het alleen maar te vragen! Ik hou er van om nieuwe mensen te leren kennen!

Veel plezier! Groetjes, Marije.

Reageer (4)

  • Azacar

    Áwesome (yeah)
    Ik ga graag eens met je op pad :D

    1 decennium geleden
  • Morgenster

    CoolxD

    1 decennium geleden
  • xNyandaful

    Yay :D
    Awesomeness!

    1 decennium geleden
  • Eona

    Awesome(cool)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen