Foto bij 19| Why not?

Awwhh 31 abbo's :'D
Vind ik echt lieef en jullie reacties ook :]

''Ben je eindelijk over je broccoli fobie heen?''Vroeg Ron grinnikend. ''Nee''Zei Fay zachtjes terwijl haar wangen appel rood kleurden. ''Nou het wordt tijd-''Begon Ron, maar Hermione katte hem af. ''Ron! Dit is belangrijk het gaat over Malfoy''Snauwde ze. ''Hermione!''Zei Fay geergert, ze wilde het zelf vertellen. ''Sorry, maar daar ging het toch over? Ik bedoel ik dacht dat je wilde vertellen wat je tegen mij had gezegd in de gang''Zei Hermione verdedegend.
''Wat heeft ze verteld?''Vroeg Harry geïnteresseerd, op dit moment was alle informatie over Malfoy nuttig. ''Malfoy deed-''Begon Hermione weer, maar dit keer was Fay haar voor en gooide ze een rood kussen naar haar gezicht. Van de schrik gleed Hermione van de bank en lande ze op de grond. ''Ik kan ook praten hoor''Zei Fay toen Hermione haar boos aankeek met een, Wat-doe-je-nou-weer-blik. Ron schoot spontaan weer in de lach alleen Harry bleef serieus. ''Wat deed Malfoy, toch niet iets ergs hoop ik want anders''Zei hij maar Fay liet hem zijn zin niet afmaken. ''Nee, maar wel iets raars namelijk-''Zei Fay maar dit keer was het Hermione die haar weer onderbrak. ''Fay beweerd dat hij aardig tegen haar deed tijdens toverdranken''Zei Hermione en ontweek Fay's boze blik. ''Wat?''Vroeg Harry nogmaals die even dacht dat hij het niet helemaal had verstaan. ''Aardig''Herhaalde Hermione nogmaals, ''Zei je nou net aardig''Zei Harry verbaast, Malfoy en aardig nooit van zen leven. ''Het is zo hoor''Zei Fay geïrriteerd, ze vertelde vervolgens wat ze ook aan Hermione had verteld. ''Je hebt ze volgens mij niet helemaal op een rijtje''Zei Ron spottend aan het eind van haar verhaal, ''Ik geloof eerder Harry's deatheater theorie dan de Draco-is-gevoelig-geworden theorie''. ''Maar het is waar''Zei Fay kwaad, ze kon er absoluut niet tegen als mensen haar niet geloofde.
''Waar was ik eigenlijk op dat moment?''Vroeg Harry, hij geloofde het wel voor een deel want Malfoy was zoieso al iets van plan.
''Bij de voorraad kast''Zei Fay zacht, ze wist nu zeker dat ze haar niet meer zouden geloven. ''Dat is wel erg toevallig''Zei Ron, ''Ron hou je mond. Het kan best zijn dat het waar is, maar dat hij het gewoon eenmalig deed''Zei Hermione. ''Waarom zou die het eenmalig doen? Wat schiet hij daarmee op?''Zei Ron, hij was helemaal overtuigd van zijn eigen woorden. Hermione begon een hele boel tegen argumenten te verzinnen terwijl Ron haar steeds ongelijk gaf. Uiteindelijk liep het uit tot een bekvecht ruzie. ''Waar ga je heen?''Vroeg Harry toen hij als enige zag dat Fay opstond. ''Naar de bibliotheek''Zei Fay kortaf, ''Zal ik mee gaan?''Vroeg Harry, ''Nee, ik wil even alleen zijn''Zei Fay met een verontschuldigde glimlach en verliet de leerlingenkamer. Harry voelde zich opeens erg rot. Hij wist hoe het voelde als niemand je echt helemaal geloofde. Wat als Fay gelijk had? Wat als Draco echt aardig begon te doen tegen haar, maar waarom? Opeens had Harry een geweldig idee en Fay kon hem daar zeker mee helpen.






Reageer (6)

  • mizziris16

    snel verder,
    Het is een super verhaal
    !!
    xx

    1 decennium geleden
  • Smesty

    Ze heeft gelijk!!!!
    Love it!!!
    Snel verder!!!
    Xx

    1 decennium geleden
  • Galadriwele

    Ik wil dat ze Draco tegenkomt in de bib en dat Draco het lef vint om iets tegen haar te zeggen. Want Daco was eigenlijk wel schattig tijdens toverdranken (:
    Snel verder, wil je?

    Liefs,
    Soetkin (flower)

    1 decennium geleden
  • GoHyeMi

    Verder alsjeblieft

    1 decennium geleden
  • Cresseyde

    Ik wil vandaag nog lezen wat dat idee is, anders krijg je een ton broccoli over je heen, over Fay dan, en krijg je twee blokuren toverdranken (voel je bedreigd).
    <33333 (A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen