Foto bij 20| The plan

Een uur geleden waren het er nog 33 nu heb ik 34 abo's
yeaay :'D
Draco moet inderdaad het lef hebben u.u

Fay had toch wel spijt dat ze haar tas niet had meegenomen, ze kon dan tenminste huiswerk maken. Ze pakte uiteindelijk een boek uit een van de kasten en ging zitten. Niet dat ze van plan was echt te gaan lezen. Fay vond het irritant als Hermione en Ron ruzie hadden, ze hadden steeds vaker ruzie wat niet echt goed was voor de sfeer.
Ook had je nog het feit dat Ron haar niet geloofde en Harry en Hermione haar maar half. Als Draco nog eens aardig tegen haar zou doen zou ze het gewoon niet vertellen, want ze zouden haar toch nooit echt helemaal geloven. Ze vroeg zich toch wel af waarom ze er zo veel over nadacht, want wat kon het haar schelen als Draco Malfoy eens aardig tegen haar deed? Misschien had Hermione gelijk en was het maar eenmalig. Fay sloeg verveeld haar boek dicht en stond op. Als ze hier dan toch even zou zitten kon ze net zo goed een leuk boek pakken.
Fay zette haar boek terug in de kast en keek wat rond, Hermione-Ron ruzies konden heel lang duren en soms spraken ze wel dagen niet met elkaar. Dat waren dagen waarop Harry en zij zich er zo weinig mogelijk mee bemoeiden. Toen Fay de hoek van een van de boeken kasten om wilde lopen trok ze zich toch snel terug. Tot haar grote verbazing zag ze Draco Malfoy bij een van de tafels staan terwijl hij vluchtig door een boek bladerde. Werd ze soms gek? Draco was nooit ergens alleen, meestal waren Crabbe en Goyle altijd bij hem, Pansy Park kleefde ook altijd verschrikkelijk en als zij er dan niet waren was Blaise er altijd bij. Ook waren er altijd wel wat Slytherins bij hem geweest, maar op dit moment was hij echt helemaal alleen. Misschien had Harry toch gelijk, dacht Fay terwijl ze om het hoekje naar Draco gluurde. Misschien was hij toch iets van plan, dat deatheater gedoe sloot ze nog steeds uit want dat was gewoon onwaarschijnlijk. ''Fay''Hoorde ze opeens achter zich, ze draaide zich verschrikt om en keek recht in de groene ogen van Harry Potter. ''Harry, wat doe jij hier?''Vroeg ze met een onschuldige glimlach, ''Nou, ik was op zoek naar jou. Ik weet dat je alleen wilde zijn, maar ik moest je even spreken''Zei Harry schouderophalend, ''Waar stond je naar te kijken?''.
''Niks, niks belangrijks hoor''Loog Fay snel toen Harry naar rechts leunde om even om het hoekje te kunnen kijken. ''Waarom keek-"'Zei Harry maar Fay liet hem niet uitpraten, ''Zeg nou maar waarom je hier bent''Snauwde ze, het was niet echt haar bedoeling geweest om te snauwen, want dat deed ze eigenlijk nooit. ''Nou, uhm je vertelde toch net over dat Draco aardig zijn gedoe''Begon Harry, ''Oh uhm, laten we dan helemaal daar gaan zitten''Zei Fay terwijl ze Harry weg trok van de plek waar ze net nog stonden. ''Uhm, oke''Zei Harry een beetje verward terwijl hij ging zitten. ''Maar goed, kom je me nu officieel verklaren dat je me niet gelooft?''Vroeg Fay terwijl ze Harry afwachtend aan keek. ''Nou juist integendeel, ik geloof je wel voor een groot deel''Zei Harry met een voorzichtige glimlach, ''Echt?"'Zei Fay verbaast, maar met glinsterende pret oogjes. ''Ja, ik vroeg me af of je mij ook geloofde, jeweetwel over dat Draco een deatheater is''Zei Harry voorzichtig, ''Nou, ik geloof wel dat hij iets van plan is alleen dat deatheater gedeelte niet zo''Zei Fay terwijl ze even glimlachte. ''Het feit dat je het eerste al geloofd vind ik al prima, maar ik heb trouwens een plan''Zei Harry grijnzend, ''Oeh, een plan! Ik luister''Zei Fay met een enthousiast glimlach. ''Juist, iniedergeval als het waar is en Draco echt aardiger is geworden tegen jou''Begon Harry, ''Ik weet niet zeker Harry of hij dat ook blijft''Zei Fay direct. ''Stel nou van wel, dan kun je mij meschien helpen met het achterhalen van Draco's plan''Zei Harry, Fay was ontzettend behulpzaam dus de kans was er wel dat ze zou doen wat hij vroeg. ''Hoe dan?''Vroeg Fay nieuwsgierig, ''Nou, door zeg maar, jeweetwel, in te gaan op Draco's aardigheid''Zei Harry met een simpele glimlach op zijn gezicht. ''Wat?''Zei Fay fronsend, haar vrolijkheid was in een klap verdwenen. ''Het klinkt meschien onmogelijk, maar als hij echt aardiger tegen je begint te doen kun je er gebruik van maken en uiteindelijk die opdracht die hij van Voldemort heeft gekregen achterhalen''Vertelde Harry helemaal overtuigd van zijn eigen woorden. ''Voldemort? Wil je me soms dood hebben Harry''Zei Fay droog, Ze ging zich niet inladen met mensjes van Voldemort, ookal geloofde ze die deatheater theorie niet helemaal er was altijd nog een kleine kans dat Harry gelijk had.
''Nee, ik bedoel gewoon, ik kan eigenlijk niet geloven dat ik dit zeg, maar vrienden met hem worden''Zei Harry, de laatste paar woorden kreeg hij er met moeite uit. ''1% kans dat dat lukt, 99% kans dat ik eraan ga''Zei Fay droog, ze zou zich niet vrijwillig laten vervloeken door Slytherins. ''Fay vertrouw me, als het lukt kan ik-, ik bedoel kunnen wij erachter komen wat hij van plan is en het voorkomen. Misschien redden we dan wel een aantal levens wie weet''Zei Harry een tikje opdringerig, hoe langer het duurde met haar over te halen hoe minder tijd hij had. ''Ik weet het niet hoor''Zei Fay twijfelend, als Draco echt aardiger was geworden zou ze misbruik van hem maken, maar aan de andere kant zouden ze dan meschien wel iets ergs kunnen voorkomen als het klopte wat Harry zei. ''Fay?''Zei Harry haast smekend, ''uhm.....oke dan''Zei Fay, ze was eigenlijk niet helemaal overtuigd, maar ze durfde praktisch gezien gewoon geen 'nee' te zeggen.
''Mooi, alleen vertel de rest er maar niet over die zullen ons vast voor gek verklaren''Zei Harry terwijl hij schaapachtig glimlachte, ''uhm okej, maar wat moet ik dan eigenlijk doen?''Vroeg Fay, ''Zorgen dat hij je gaat vertrouwen''Zei Harry simpel. Fay knikte, maar ergens voelde het helemaal niet zo goed.











Vinden jullie Harry ook niet zo egoïstisch bezig zijn? ;3

Reageer (8)

  • EsKaLiDiNg

    ik weet het... ik weet het, ik reageer al weer op een oud verhaal.
    bla bla bla, ik kan het gwn niet laten.
    en ja ik ben raar.

    Ik heb zin om harry te slaan (yeah)
    mmm begin een beetje sadistisch te worden(6) (A)
    tja, ik was altijd al vaag xD

    leuk verhaal trouwens (A)

    1 decennium geleden
  • NizVampire

    haatmail naar harry:Y)

    1 decennium geleden
  • Gisborne

    Harry, Harry, Harry toch.. *schudt hoofd*
    ZO KAN JE TOCH NIET MET FAY OMGAAN?? :(( xD
    Ik ga snel verder lezen! <33
    Love This Story! <333333333

    1 decennium geleden
  • Ellette

    Love it.

    (Zie ook mijn net begonnen DM story)

    1 decennium geleden
  • Smesty

    haha
    love it!
    snel verder!
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen