Foto bij 1 ontmoeting

“Morag blijf nou eens bij ons, morag ik zeg het nog 1 keer”. “mam kom op ik ben geen klein kind meer ik ben 14”. Ho dat gezeur van me ouders toch altijd. Hé daar loopt “DRACO”. Ik blèr zijn naam over de wegisweg. “morag”? ik zie dat draco zich om draait en lacht. Ja draco is mijn beste vriend ik vertrouw hem alles toe. Oké het eerste jaar niet zo maar nu wel. Ik ben zijn beste vriendin en volgens blaze sabini wil hij meer dan alleen mij als vriendin. Oké allemaal wel leuk en zo maar dan moet hij toch echt stoppen met playen. Hij doet het eigenlijk al niet meer. Maar toch. “hé morag”. “Haai dray”. Hij pakt me vast en omhelst me. Ik knuffel hem terug. “mmm heb je een nieuwe aftershave? “ja vind je hem lekker”. “Ehhh? Nou? Hij is goddelijk”. Haha o jij bent echt….”. “wat is mijn dochter”? pa staat achter me en kijkt draco boos aan. “gek”. Hij zegt het arrogant en recht in mijn vaders gezicht. “wat is hier aan de hand”? “mam eh ik ben morag tegen gekomen alleen haar vader doet nog al moeilijk”. “o dat is dus morag, hé morag ik ben narcissa draco ’s moeder”. “hoi ik ben dus morag” en pak narcissa ’s uit gestoken hand. “morag mee komen nu”! mijn vader is woedend, “nee ik ben eindelijk weer eens bij normale mensen pap”. Mijn vader trekt me tegen zich aan. “jij blijft uit de buurt van mijn dochter. Als ik merk dat jullie nog steeds met elkaar om gaan. Zorg ik wel dat het verandert. Morag kom”. ik knipoog naar een stom verbaasde draco en word mee gesleurd door mijn pa. “hou van je”. Roept een arrogante maar zo’n mooie stem me achter na.
Ik word op een stoel gedumpt van de ijs winkel. “morag schat je mag niet meer met malfidus om gaan begrepen”? “nee hij is net zo als iedereen en ik vind het belachelijk dat jullie hem zo af kraken. Jullie kennen draco geen eens”. “maar zijn vader en moeder wel morag. En je weet dat het dooddoeners zijn. En daar blijf je bij uit hun buurt of je nou wil of niet". “maar het is niet eerlijk”. “ze zijn gevaarlijk schat”. “ach mam valt heus mee. Draco beschermt me altijd tegen alles en iedereen. Dat vind ik nou niet bar gevaarlijk”. “genoeg! Je blijft uit zijn buurt en ik wil er geen woord meer over horen”. Boos kijk ik voor me uit, denken die snullen nou echt dat ik uit draco ’s buurt blijf. Alle lol misen zeker? Ja daag. “Morag kom nog even wat boeken halen en dan zijn we klaar”. Nog steeds boos loopt ik achter mijn moeder en vader aan. “waar kan ik u mee helpen”? “we willen graag en
3jaars boeken gedaanteverwisseling en toverdranken. “hé morag is dat harry niet”. “he? O die ja”. “harry hé harry”. “mam doe normaal”. “Hé harry hoe is het schat?” “heel goed mevrouw jonhson, en met u? hé morag”. “hoi”. Brom ik naar harry. “ja ze is een beetje boos, ze mag niet met draco om gaan. Ik denk dat jij wel snapt waarom niet he”? “ja, zie je nou morag ik heb he altijd al gezegd”. “ach hou je kop toch potter”. “jij bent echt boos. Anders doe je nooit zo”. “griffoedors”. Sis ik tussen mijn tanden. “wat zei je daar”? “niks bijzonders moeder”. “ze trekt wel weer bij. Nou harry leuk je weer eens gezien te hebben. O en ik wil je graag onze gast vrijheid aan bieden. Kom gerust langs als je die dreuzels zat bent. Dit is ons adres, of je viert de kerst bij ons”? “schat het is nu gelukkig nog zomer, en tegen die tijd zien we het wel weer”. “hier is ons adres”. Ma geeft hem een briefje met ons adres er op. “mam kom op, hij verhongert echt niet bij die dreuzels. Harry kan wel tegen een stootje”. “Doei harry schat”.
Oké dit was oficeel zo wat de ergste dag van me leven. En ik verheug me nu al weer op de gezichten van mijn ouders als we eenmaal op het perron van zweinstein expres staan. Want denken ze nou echt dat ik uit draco ’s duurt blijf. Ach ja griffoedors he, die zijn nou eenmaal dom. Hun dan.

Reageer (1)

  • CaeleyHrojj

    ik weet niet of je het zo bedoelt en ik wil ook niet zon irri betwetertje zijn hoort maar volgens mij moet jonhson zo: johnson, dat leest wat ,makkelijker namelijk. toppie story i realy like it!(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen