Foto bij 5 nessi?

“morag wakker worden, de lessen beginnen weer’. “nee ik wil niet”. ik kruip op zijn borst. “kom op”. Dat voel ik dat hij gaat zitten en me op tilt. “blaze zet ff de douche aan. Wel koud”! “NEE”. Ik spring uit zijn armen. “blaze laat haar niet ontsnappen”. Ze drijven me in een hoek en draco komt voor me staan. “zo schat je, en wat wil je nu bereiken”? “dit”. Ik krap draco licht over zijn schouder en spring tussen blaze en draco uit. “monster dat je bent”. Ik begin te lachen maar ren toch voor me leven. Blaze haalt me bijna in en de trap van de meisjes is over vol. Ik kan alleen maar naar buiten. ik ren de leerlingenkamer uit door de kerkers. “morag”!! “nee”. Gil ik terug tegen dray. Ik laat me vallen tegen de eiken houten deur van de grote zaal en storm naar binnen. Ik zie maar 1 mogelijkheid, “harry”! hij staat op en loopt op me af. Ik spring achter zijn rug. “morag we zijn niet moordlustig hoor”. “nou daar heb ik anders mijn bedenkingen bij”. “ik schiet in de lach en draco en blaze volgen me. Stikkend van het lachen hou ik me aan harry vast. “kijk niet zo potter”. En een boze draco trekt me bij harry vandaan. “hé wat is er”. Hij lachte net nog. “heb je nog nooit een meisje gezien potter”. Draco klinkt spottend. Nu begrijp ik het. Ik bedenk me opeens dat ik in mijn onderbroek sta. “nou jij heb meer ervaring dan mij malfidus, jij ziet meisjes volgens mij eerder naakt dan zo”. Blaze rijkt me zijn mantel aan die ik als een rok om me heen sla. “je loopt een beetje op achter potter”. Nu zegt blaze het. “STOP! Alle3 genoeg, dray met mij mee”. Ik trek draco met me mee. “stomme zak. Jij bent helemaal niet zo, je was zo, toch”? “morag” hij pakt me bij me schouders. “niet meer toen ik jou ontmoet heb”. “mooi, maar ik laat mijn ochtend niet verpesten door potter, kom je”?
( zitten nu bij lupos)
“we gaan het vandaag over monsters hebben, wie kent er een”. Stom verbaast kijk ik op als draco ’s zijn hand omhoog vliegt. Ik ben niet de enige zo wat iedereen + lupos. “ja meneer malfidus”. “morag, meneer”. En hij zegt het nog arrogant ook. “draco ik ben geen monster”. “o nee wedden van wel”. Ondertussen licht de hele klas vlak en lupos moet zich vast houden aan zijn bureau. “oke draco weten we dat ook weer, maar ik denk wel dat ik je wil geloven. Maar weet niemand nog een monster”. Hij kijkt hermelien aan. “ja professor het monster van loch ness”. “heel goed hermelien en waar leeft hij”? “in een diep meer in Schotland. Ze noemen haar ook wel eens nessie”. “nou dat lijkt me een prima bij naam voor je morag”. “meneer malfidus nu is het genoeg”. De les is eindelijk af, en ik storm naar buiten nu nog naar kruidekunden. “he nessie wacht eens”. Verbaast kijk ik om en zie natuurlijk een grijnzende draco staan. “o, ben jij niet die gozer die me vernoemt heeft naar het monster van loch ness”? “mmm, dat zou best kunnen”. “oke, je geeft het toe. En ik laat het toe dat je me nessie noemt”. “dacht ik al, wil je een lift, nessie”? “van jou altijd”. Hij kromt zijn rug en ik spring op hem. ik geeft hem zachtjes een kusje in zijn nek. “mmm ik hou van de lieve kanten van nessie”. “dray volgens mij wil je de andere kant niet kunnen”?. “ik heb de andere kant wel ge kunt. Het eerste jaar”. “hihi nou dan, pas maar op anders komt de gevaarlijke nessie je opeten”. Dan heb ik goed nieuws voor je, ik denk wel dat ik lekker ben”. “eh …. Oké en wat moet ik hier op antwoorden”? “me gelijk geven”? “ja zeker toe geven dat je lekker bent. Daaag”. Draco begint te lachen. Mijn lievelings lach. Zijn lach die vol liefde zit. Ja draco kent ook liefde. In ieder geval tegen mij dan.
We lopen de kassen in. Nee draco loopt de kassen in en ik zit op zijn rug.
“morag, wha jij bent echt de eerste die zulke dingen bij draco kan flikken he”? “ik kan er ook niks aan doen dat ik gewoon beter ben in zulke dingen dan jou myrthe. “hallo sinds wanneer zo’n bitch en arrogant?”. “hihi sinds ik op draco ’s rug zit. Dat heeft vast aantrekking ‘s kracht om arrogant en bitch te doen. Denk je niet”? “ja ik ben het met je eens”. “hé!” zegt draco verontwaardigd. “is al goed dray”. En ik klop zachtjes op zijn hooft.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen