Foto bij 6 letter

2 weken later(middag eten)

“dray, kun je me helpen met me huiswerk het lukt namelijk voor geen ene meter”. “tuurlijk nessie, jou help ik altijd”. Ja iets wat veel mensen niet van dray weten is dat hij erg goed is in de vakken uitleggen. Hij laat het dan ook wel nooit merken. “aaaa!!!!”. “nessie doe normaal en te gelijker tijd vliegt mijn uil geschrokken op”. “sorry lyra(mijn uil) en ook sorry dray. Ik had nooit gezien dat lyra hier zo maar opeens zat”. Ik maak het briefje los van haar poot. En lees wat er in staat….

morag,

we zijn teleur gesteld in je. Sinds wanneer luister je niet naar ons?
We hebben van harry bericht gekregen dat je nog closer met hem om gaat, en heeft malfidus je werkelijk vernoemd naar het monster van loch ness. Hoe durft hij?.

We zeggen dit maar 1 keer, je gaat naar perkamentus en zorgt dat je in griffoendor komt.
Of je blijft bij malfidus uit de buurt.
En anders ga je naar Beauxbatons, zo simpel is het. Want je komt uit een volbloed gezin die alleen maar griffoendors zijn. Je bent in 1 woord een schande voor de familie.
Het is jou keuze of je gaat met normale mensen om of je gaat naar de Beauxbatons.

Groeten,

Je vader en je moeder.

“WAT? POTTER!!!!!!!” opnieuw schrikt draco zich kapot. Ik spring op van de bank en loop dreigend op potter af. “hou durf je!!! Mij een beetje verlinken bij mijn ouders. Nu moet ik verdomme van school af!!!!.” Het is doodstil geworden, zelfs de leraren luisteren mee. “WAT”. Nu staat draco woest op, wat me niet verbaast. Waar ik ben is draco. “wat heb je gedaan potter!. Wat ben je toch een walgelijk persoon. Moor een beetje lopen te bedreigen”. “GENOEG”. Perkamentus staat op en loopt naar ons toe. Ik wil alles behalve huilen, het past namelijk niet zo goed bij me. En toch voel ik mijn ogen vochtig worden. Draco drukt me tegen zich aan. “alles komt goed nessie, ik verlaat je echt niet.”
“morag en harry kom maar mee. Hij loopt al vast een stukje met harry boos achter hem aan. “Maar zo te zien is draco niet van plan om morag los te laten, heb ik dat goed draco”. “ja professor, ik laat nessie niet alleen met hem”. hij zegt hem zo kil en zijn ogen staan zo dreigend en boos dat er een rilling over mijn rug gaat. “sss maar nessie”. Fluistert draco in me oor. “nou dan vraag ik u om ook mee te gaan”. Zo lopen we met zijn alle achter perkamentus aan. Ik met een arm om me heupen heen van dray. “smekkies”. En zo opent de water spuwer zich. “ga maar zitten”. We gaan zitten en draco trekt me bij zich op schoot. (er zijn maar 2 stoelen) “wat is er allemaal aan de hand, ik begrijp dat u boos bent op harry omdat?” “leest u maar professor”. Ik geef hem de brief,” mmm harry dit heb ik nooit achter je gezocht”? “maar professor….” “nee harry, je verraad je vrienden niet. zo iets doet meneer malfidus zelfs niet”. “natuurlijk niet, waarom denkt iedereen dat draco zo gemeen is”. “eh nessie dat ben ik ook tegen anderen, maar nee ik zou nooit mijn echte vrienden verraadden”.
“o uh dat wist ik niet, ik bedoel ik kan alleen jou lieve kant draco”. “alleen zijn lieve kant? is die harteloze gek lief? Kom op moor doe niet zo stom”. “2 dingen voor jou potter, 1 het is jonhson voor jou en draco is niet harteloos. Hij heeft meer hart dan jij ooit zal krijgen”. “jij stomme trut. Besef je wel eens wat zijn ouders zijn dan”? “ja vreselijk lieve mensen. En ik ben geen trut potter”! ik ben van draco ’s schoot af gesprongen en richt mijn stok op harry. “jij vind hun lief? Het zijn dooddoeners morag en die zijn alles behalve lief en…” potter als je die zin af maakt vermoord ik je”. “denk je echt dat jij me zou kunnen vermoorden malfidus”. “genoeg, zitten”. Met zijn 3e kijken we perkamentus verbaast aan. “zitten” herhaalt hij nog eens. Draco blijft boos staan.
“denkt u nou echt dat ik daar niet op ga reageren? Hij schelt als zo vaak mijn ouder s uit”! “goed, goed. Harry daar moet je echt mee ophouden”. “en dat is het? Het enige wat je je lievelingetje aan doet? Zeggen dat het niet mag?” “draco zitten nu”. Dray trekt me omhoog uit de stoel en gaat zelf zitten, en trekt me dan weer op zijn schoot en duwt zijn gezicht even tegen mijn nek aan. “goed morag, ik zal er voor zorgen dat je op school mag blijven. Maar aan het probleem van draco moet je zelf wat aan doen. En ik wil morag nu onder 4 ogen spreken”. Ik voel draco ’s armen zich strakker om mijn middel sluiten. “het is goed dray, kom ga maar ik kom er ook zo aan”. Met tegen zin laat hij me los en loopt samen met potter perkamentus kamer uit, dan zit ik alleen met perkamentus in zijn kamer.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen