Ik hou van jullie reacties! <333
En sorry dat ik nu pas weer verderschrijf, stomme school -_-

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • EndofRainbow

    Whaha, okee, dat is een gemene reactie. Sorry.

    Hmm. Wat een weirde vent, die Japanner/Chinees. Misschien ontvoert hij Dora wel naar de hemel ofzo, gaat hij haar in de watten leggen. Met van die grote bladeren wapperen voor verkoeling, en druiven voeren en dat Dora dan de hele dag alleen maar op zo'n bankje ligt. Zo'n Romeins idee xd

    Of hij gebruikt haar gewoon asl hoer ofzo.

    Hmm, ik loop een beetje vooruit. Laten we er eerst maar eens achter komen wat er nu gaat gebeuren :)

    1 decennium geleden
  • EndofRainbow

    Doei Dora!(doeg)

    1 decennium geleden
  • HopexLove

    aah zo zielig):
    help, dan is Dora bij hun, en Thomas is dan alleen, maar hij probeert Eva en Thijs natuurlijk te zoeken, en hun (Eva en Thijs) zoeken Thomas..
    gaat niet helemaal goed..
    Snel verder, de spanning is nogal erg!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Square

    Whut? Ö
    Ontvoerdt die man Dora nou? Hoe kwam hij überhaupt op dat eiland terecht? En gaat Thomas achter hen aan zwémmen? O.o
    Ik bedoel, hij was tenslotte niet meer op het eiland volgens Thijs en Eva, dus moet hij óf stiekem toch nog op de boot zijn geslopen (het lijkt namelijk alsof die man alleen Dora mee wil nemen, of iig was de start met Thomas niet geweldig) óf hij is erachteraan gezwommen, om Dora te redden. Wat me erg stom van hem lijkt, hoewel ik me best kan voorstellen dat hij het nog zou doen ook, lol.
    Maar ik zal er wel weer eens helemaal naast zitten. Dat is namelijk meestal zo, want op een of andere manier weet je mij (of ons, als ik even voor alle lezers spreek ^^) toch iedere keer weer te verrassen. Dus ik ben benieuwd wat er dit keer nou eigenlijk is gebeurd, en ik geef het raden maar op, want het lukt toch niet, haha. :'D
    En omdat jij het niet erg vond, zal ik het maar gewoon weer zeggen. Snel verder! (:

    1 decennium geleden
  • Wynter

    ...
    Misschien kan ze duidelijk maken dat ze een ernstige ziekte meedraagt, en dan laat die Chinees haar los en dan kan ze wegvluchten in de rimboe, samen met Thijs ofc. en Eva&Thijs zoeken en verstoppen in de bomen met bananen als lunch. :Y):Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen